ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι επιχειρήσεις στη Γαλλία θα πρέπει να εκπονήσουν έως το τέλος του Σεπτεμβρίου σχέδιο εξοικονόμησης ενέργειας, ανακοίνωσε η πρωθυπουργός της Γαλλίας Ελιζαμπέτ Μπορν.
Τα σχέδια των επιχειρήσεων, ανέφερε η Μπορν, θα εξεταστούν τον Οκτώβριο.
Αντίστοιχα σχέδια θα πρέπει να οριστικοποιήσουν και τα υπουργεία.
«Το κράτος πρέπει να δώσει το παράδειγμα», ανέφερε η Γαλλίδα πρωθυπουργός. «Κάθε υπουργείο θα οριστικοποιήσει το σχέδιό του μέσα στον Σεπτέμβριο, σε μια προσπάθεια να μειωθεί η ενεργειακή κατανάλωση κατά τουλάχιστον 10%», εξήγησε.
Η Γαλλία ετοιμάζεται για ένα δύσκολο χειμώνα, με πιθανές ελλείψεις ηλεκτρικού ρεύματος και εκτίναξης των τιμών της ενέργειας λόγω της κρίσης της εισβολής της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας.
Διαβάστε επίσης:
«Καμπανάκι» Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Ιταλίας – Έρχονται τεράστιες αυξήσεις στον τομέα της ενέργειας
ΑΔΜΗΕ: Έγιναν τα εγκαίνια της ηλεκτρικής διασύνδεσης Σκιάθου-Εύβοιας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Aνάλυση στοιχείων ISW: Οι Ρώσοι έχασαν έδαφος στην Ουκρανία τον Απρίλιο
- Καρφιά Ανδρουλάκη: Τον Καστανίδη τον διέγραψαν Ανδρέας και Σημίτης – «Δεν ντρέπεσαι;» η απάντηση του πρώην υπουργού
- Κατάρ: Παρατείνει την κατάσταση «ανωτέρας βίας» στις προμήθειες LNG έως τα μέσα Ιουνίου
- Θρίλερ στα ανοιχτά του Πράσινου Ακρωτηρίου: Κρουαζιερόπλοιο με 149 επιβαίνοντες σε καραντίνα για σπάνιο θανατηφόρο ιό – 3 νεκροί
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.