• Business

    Ένα ελληνικό ελαιόλαδο στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης!

    • NewsRoom


    Μία ακόμη τιμητική διάκριση έλαβε το ελληνικό παρθένο ελαιόλαδο.

    Ειδικότερα το ελληνικό λάδι E-LA-WON πέτυχε την τιμητική διάκριση «EVOO of the year 2018» και κέρδισε μία εξέχουσα θέση στην παγκόσμια κατάταξη των εξαιρετικών παρθένων ελαιολάδων.

    Η παγκόσμια κατάταξη EVOO World Ranking δημιουργήθηκεμε στόχο να προωθεί στους καταναλωτές τα πιο βραβευμένα ελαιόλαδα στον κόσμο, λαμβάνοντας υπόψη περί τους 30 επίσημους διαγωνισμούς ποιότητας ελαιολάδου.

    Η σχετική λίστα τιτλοφορείται EVOO WORLD RANKING 2018. Η τιμητική διάκριση αποτελεί την ύψιστη αναγνώριση μετά τη χρυσή βράβευση της Νέας Υόρκης και την απονομή «World’s Best Olive Oils for 2018».

    «Είναι σημαντικό το ελληνικό ελαιόλαδο να πρωτοπορεί και να ανταγωνίζεται κορυφαίες χώρες όπως η Ισπανία και η Ιταλία και να πλασάρεται στην 3η θέση. Η βιοποικιλότητα της χώρας μας αλλά και οι ορθές καλλιεργητικές πρακτικές, καθώς και η μεθοδική προσέγγιση σ΄ όλα τα στάδια μέχρι το τελικό προϊόν των Ελλήνων παραγωγών, προσδίδουν ώθηση και προστιθέμενη αξία στον ελληνικό “υγρό χρυσό”», ανέφερε ο CEO της εταιρείας παραγωγής του ελαιολάδου, Ιωάννης Καμπούρης.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Airbnb: Νέοι δραστικοί έλεγχοι – «Ξεσκονίζουν» τους ιδιοκτήτες ακινήτων

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στην Κέρκυρα: Στη φυλακή ο παιδοκτόνος – Tι είχε καταγγείλει η Αγγελική πριν από 1 χρόνο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Θεσσαλία και Κ. Μακεδονία λόγω επέλασης του χιονιά



    ΣΧΟΛΙΑ