• Business

    ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Διερευνούμε τις δυνατότητες αξιοποίησης των περιουσιακών μας στοιχείων

    • NewsRoom
    Λεωνίδας Μπὀμπολας. Διευθύνων Σύμβουλος Ελλάκτωρ

    Λεωνίδας Μπὀμπολας.


    Απάντηση στην επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, η οποία ζήτησε εξηγήσεις σχετικά με τις πληροφορίες περί ισχυρού επενδυτικού ενδιαφέροντος για τη θυγατρική της ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ΕΛΤΕΧ Άνεμος, έδωσε ο όμιλος.

    Η ΕΛΛΑΚΤΩΡ επισημαίνει πως ανέκαθεν διερευνά τις δυνατότητες αξιοποίησης των περιουσιακών της στοιχείων και όταν και εφόσον συντρέχει γεγονός προβαίνει αρμοδίως στη γνωστοποίησή του.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

    “Η εταιρεία ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ Α.Ε., οι μετοχές της οποίας είναι εισηγμένες και αποτελούν αντικείμενο διαπραγμάτευσης στο Χρηματιστήριο Αθηνών, γνωστοποιεί, κατόπιν ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, και ύστερα από ενημέρωση της ιδίας από την κύρια μέτοχο και μητρική αυτής, ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε., η οποία (κατά τα δημοσιεύματα μερίδος του Τύπου) φέρεται να εισέρχεται σε συναλλαγή με αντικείμενο τη συμμετοχή της στην ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ Α.Ε., ότι:

    H ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε. στο πλαίσιο μεγιστοποίησης της μετοχικής της αξίας, διερευνά ανέκαθεν, χάριν του εταιρικού συμφέροντος, τις δυνατότητες αξιοποίησης των περιουσιακών της στοιχείων και διαβεβαιώνει ότι, σύμφωνα με την πάγια τακτική της, όταν και εφόσον συντρέχει γεγονός, η δημοσιοποίηση του οποίου εύλογα αναμένεται να επηρεάσει την πορεία των μετοχών της, προβαίνει η ίδια υπεύθυνα και αρμοδίως στην γνωστοποίησή του.

    Η παρούσα δημοσιοποιείται κατόπιν σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.”.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οι εξελίξεις στην Τράπεζα Πειραιώς και η μεγάλη μοιρασιά στον Ελλάκτωρα 



    ΣΧΟΛΙΑ