• Business

    Ελίν: Αναστέλλει τις εισπράξεις οφειλών για ρεύμα και αέριο έως τέλος του έτους για τους πληγέντες

    • NewsRoom
    Γιάννης Αλιγιζάκης, Επικεφαλής Ελίν - Ελινόιλ

    Γιάννης Αλιγιζάκης, Διευθύνων Σύμβουλος ελινόιλ


    Η ελίν στέκεται στο πλευρό των πληγέντων αναστέλλοντας τις εισπράξεις οφειλών ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου έως το τέλος του έτους

    Στον απόηχο των καταστροφικών πλημμυρών στη Θεσσαλία, η ελίν, με αίσθημα ευθύνης, στέκεται έμπρακτα στο πλευρό όσων επλήγησαν και αναγνωρίζοντας τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν, αναστέλλει τις εισπράξεις οφειλών ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου έως το τέλος του έτους.

    Το μέτρο της αναστολής αφορά στους πελάτες της εταιρίας που κατοικούν στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και η εφαρμογή του ξεκινά από την πρώτη μέρα εμφάνισης των ακραίων καιρικών φαινομένων.

    Η εταιρία θα συνεχίσει να παρέχει αδιάλειπτα τις υπηρεσίες ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου σε όλους τους πληγέντες ενώ παράλληλα, θα προχωρήσει και στη δημιουργία ειδικού πλαισίου ρύθμισης για την αποπληρωμή των οφειλών, η οποία θα ξεκινήσει το νέο έτος.

    Η ελίν βρίσκεται σταθερά δίπλα σε όσους το έχουν ανάγκη υλοποιώντας ενέργειες και συμμετέχοντας σε δράσεις ανακούφισής τους σε κάθε κρίση, κάνοντας πράξη τη δέσμευσή της να αναπτύσσεται με υπευθυνότητα απέναντι στην κοινωνία.

    Διαβάστε επίσης:

    ελίν: Αυξημένη κερδοφορία παρά την έντονη μεταβλητότητα της εσωτερικής αγοράς

    Βόλος: Χωρίς πόσιμο νερό για 10η μέρα – Κίνδυνος για υπερχείλιση της λίμνης Κάρλας

    Κακοκαιρία Daniel: Κατέρρευσε η γέφυρα στον Παλαιόπυργο Λάρισας



    ΣΧΟΛΙΑ