• Business

    Εκτός διεκδίκησης της Τσέλσι η οικογένεια Ρίκετς

    • NewsRoom


    Η οικογένεια Ρίκετς ανακοίνωσε ότι αποσύρει το ενδιαφέρον της για την αγορά των μετοχών της Τσέλσι, μία ημέρα μετά την καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης των τελικών προσφορών. Οι ιδιοκτήτες της ομάδας μπέιζμπολ Σικάγο Καμπς είχαν συστήσει κοινοπραξία με τους Αμερικανούς μεγιστάνες Κεν Γκρίφιν και Νταν Τζίλμπερτ και αποτελούσαν έναν από τους τέσσερις δυνητικούς αγοραστές του αγγλικού συλλόγου, με βάση την αμερικανική τράπεζα “Raine Group”, που επιβλέπει τη διαδικασία.

    «Ο Ομιλος Ρίκετς-Γκρίφιν-Τζίλμπερτ αποφάσισε, μετά από προσεκτική εξέταση, να μην υποβάλει τελική προσφορά για την Τσέλσι. Κατά τη διαδικασία οριστικοποίησης της πρότασης, κατέστη φανερό ότι κάποια ζητήματα δεν μπορούσαν να αντιμετωπιστούν, δεδομένης της ασυνήθιστης δυναμικής της διαδικασίας πώλησης.

    Τρέφουμε μεγάλο θαυμασμό για την Τσέλσι και τους φιλάθλους της και ευχόμαστε τα καλύτερα στους νέους ιδιοκτήτες» αναφέρει η ανακοίνωση της οικογένειας Ρίκετς.

    Μετά την αναπάντεχη αυτή εξέλιξη, υποψήφιοι αγοραστές των απερχόμενων πρωταθλητών Ευρώπης απομένουν τρία γκρουπ: ένα με επικεφαλής τον συνιδιοκτήτη των Λ.Α. Ντότζερς, Τοντ Μπόιλι, ένα υπό τον πρώην πρόεδρο της Λίβερπουλ, Μάρτιν Μπρότον, και ένα με τον συνιδιοκτήτη των Μπόστον Σέλτικς, Στιβ Παλιούκα.

    Οι μετοχές της Τσέλσι τέθηκαν προς πώληση, μετά την απόφαση της βρετανικής κυβέρνησης να «παγώσει» τα περιουσιακά στοιχεία του επί σειρά ετών ιδιοκτήτη του συλλόγου, Ρόμαν Αμπράμοβιτς, τον οποίο κατηγορεί ως υποστηρικτή του Ρώσου Προέδρου, Βλάντιμιρ Πούτιν.

    Διαβάστε επίσης:

    ΕΕΤΤ: Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα της Vodafone για τα πακέτα του ΟΤΕ

    Οι startups ως αντίδοτο στο brain drain

    Έλενα Παπαδοπούλου (ΟΤΕ): Η εκπαίδευση και ανάπτυξη των ανθρώπων είναι κινητήριος δύναμη μετασχηματισμού



    ΣΧΟΛΙΑ