ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ΕΚΤΕΡ Α.Ε. ανακοίνωσε ότι υπέγραψε σύμβαση έργου με την εταιρεία ORILINA PROPERTIES Α.Ε.Ε.Α.Π. για υλοποίηση έργων στο Ελληνικό, με συμβατική αμοιβή στο κατ’ αποκοπήν ποσό των 645.428,44 €.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η εταιρεία ΕΚΤΕΡ Α.Ε. γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι την Τετάρτη 20.08.2025 υπέγραψε σύμβαση έργου με την εταιρεία ORILINA PROPERTIES Α.Ε.Ε.Α.Π.
Αντικείμενο της σύμβασης είναι η υλοποίηση των πρόδρομων εργασιών, που αφορούν στην προετοιμασία ζώνης 8μ για να γίνουν οι φυτεύσεις των ογδόντα τριών (83) ψηλών δέντρων στα όρια με τον Riviera Tower, τις εκσκαφές, σκυροδετήσεις και ενσωμάτωση Η/Μ στις κολυμβητικές δεξαμενές του Περιβάλλοντος Χώρου και την Κατασκευή Υ/Σ ΔΕΔΔΗΕ, για το έργο “MARINA RESIDENCES”.
Η συμβατική αμοιβή ορίσθηκε στο κατ’ αποκοπήν ποσό των 645.428,44 € (πλέον Φ.Π.Α. 24%), ενώ η συνολική προθεσμία για την περαίωση του αντικειμένου της σύμβασης είναι η 12.12.2025.
Μετά την υπογραφή της παραπάνω σύμβασης το ανεκτέλεστο υπόλοιπο των Δημοσίων και Ιδιωτικών έργων που εκτελεί η ΕΚΤΕΡ Α.Ε (αμιγώς ή μέσω συμμετοχής της σε κοινοπραξίες) ανέρχεται στο ποσό των 98,71 εκ. ευρώ.
Διαβάστε επίσης:
Βύρων Βασιλειάδης: Η Venergy Maritime ανεβάζει ταχύτητα – Στα έξι πλοία ο στόλος της
Masdar: Πουλά το 50% της Emerge Energy
Novibet: Νέος Giant Heart Ambassador ο Βασίλης Σπανούλης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γουόρεν Μπάφετ: Το μυστικό της μακροζωίας του θρυλικού επενδυτή
- Γιατί το πρώτο sell-off του φθινοπώρου δεν ανησυχεί τους αναλυτές
- Σωκράτης Κόκκαλης: Γατί και πόσο είναι το εξτρά μπόνους που δίνει στους ομολογιούχους της Intralot
- Ο άγνωστος εφοπλιστής Μιχάλης Παπαϊωάννου της Helikon Shipping που ναυπηγεί 9 πλοία και διαχειρίζεται άλλα 40
