ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ΕΚΤΕΡ ανακοίνωσε την υπογραφή σύμβασης με την ALPHA ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΛΑΙΩΝΑ Α.Ε. για την κατασκευή των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ερασιτεχνικού Σωματείου ΠΑΟ, έργο, προϋπολογισμού €33,6 εκατ..
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η ΕΚΤΕΡ Α.Ε. σε εφαρμογή του κανονισμού (ΕΕ) 596/2014 και του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, ενημερώνει το επενδυτικό της κοινό ότι στις 26 Μαΐου 2026, προέβη στην υπογραφή σύμβασης με την ALPHA ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΛΑΙΩΝΑ Α.Ε.
Αντικείμενο της σύμβασης είναι η «Ανέγερση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ερασιτεχνικού Σωματείου ΠΑΟ». Η συμβατική αμοιβή ορίσθηκε στο κατ’ αποκοπήν ποσό των 33.600.000,00 € (πλέον Φ.Π.Α. 24%), ενώ η συνολική προθεσμία για την περαίωση του αντικειμένου της σύμβασης ορίζεται σε 16 μήνες.
Με την υπογραφή της παραπάνω σύμβασης το ανεκτέλεστο υπόλοιπο των Δημοσίων και Ιδιωτικών έργων που εκτελεί η ΕΚΤΕΡ Α.Ε.(είτε αυτοτελώς είτε μέσω της συμμετοχής της σε κοινοπραξίες) ανέρχεται στο ποσό των 202,06 εκ. ευρώ.
Διαβάστε επίσης:
Γήπεδο Βοτανικού: Οι τράπεζες, η ΕΚΤΕΡ, η Θύρα 13 και το στοίχημα του 2027
Motor Oil: Bonus 6,4+9 εκατ. ευρώ σε στελέχη και εργαζόμενους
ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ: Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στη θυγατρική «Παραπόταμος Ενεργειακή» μέσω της Exalco
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ρεάλ Μαδρίτης: Έσοδα-ρεκόρ 1,22 δισ. ευρώ χωρίς να κατακτήσει τίτλο – Το σχέδιο Πέρεθ για πώληση του 5%
- Financial Times: Η FIFA σχεδιάζει να πουλήσει το 20% του Μουντιάλ σε ιδιώτη
- Ρωσία: Επιταχύνει τις εξαγωγές πετρελαίου μέσω Αρκτικής – Παρακάμπτει την απειλή των Χούθι
- Attica Group: Παράνομη και καταχρηστική η στάση εργασίας στο «Αριάδνη»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.