• Business

    «Ναι» από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για squeeze-out σε Ντρουκφάρμπεν και Υγεία

    • NewsRoom
    ΥΓΕΙΑ


    Εγκρίθηκαν από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς τα αιτήματα των εταιρειών Καζάρ, Nexans Participations και Hellenic Healthcare για squeeze-out επί των μετοχών της Ντρουκφάρμπεν, της Nexans Ελλάς και του Υγεία αντίστοιχα, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚ.

    Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

    Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά τη σημερινή 840η /15.3.2019 συνεδρίαση του, αποφάσισε:

    -Την έγκριση του αιτήματος της εταιρίας “ΚΑΖΑΡ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ” για την άσκηση του δικαιώματος εξαγοράς (squeeze-out) επί των μετοχών της εταιρίας “ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΩΝ ΜΕΛΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΝΤΡΟΥΚΦΑΡΜΠΕΝ ΕΛΛΑΣ”, σύμφωνα με το άρθρο 27 του Ν. 3461/2006.

    -Την έγκριση του αιτήματος της εταιρίας “NEXANS PARTICIPATIONS S.A.” για την άσκηση του δικαιώματος εξαγοράς (squeeze-out) επί των μετοχών της εταιρίας “NEXANS ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ”, σύμφωνα με το άρθρο 27 του Ν. 3461/2006.

    -Την έγκριση του αιτήματος της εταιρίας “ΧΕΛΕΝΙΚ ΧΕΛΘΚΕΑΡ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ” για την άσκηση του δικαιώματος εξαγοράς (squeeze-out) επί των μετοχών της εταιρίας “ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΝ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΝ ΚΕΝΤΡΟΝ ΑΘΗΝΩΝ ΥΓΕΙΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ”, σύμφωνα με το άρθρο 27 του Ν. 3461/2006.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Eurobank: Οι τρεις μεσομακροπρόθεσμοι κίνδυνοι για την πορεία της ανάπτυξης

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Εγκρίθηκε η συγχώνευση με την ΕΛ.ΤΕΧ. ΑΝΕΜΟΣ



    ΣΧΟΛΙΑ