ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Aegean Airlines: 5+1 λόγοι για το sell off, η κρατική ενίσχυση, οι επαφές με Βρυξέλλες και η εμπιστοσύνη της αγοράς
Στο τρίτο τρίμηνο, εκτιμάται ότι το cash flow θα είναι καλύτερο από το δεύτερο τρίμηνο, αφού ο ρυθμός των πτήσεων θα είναι βελτιωμένος. Ωστόσο, όπως σημείωσε ο κ. Ευθύμης Βασιλάκης, τα περιθώρια κέρδους θα είναι πολύ πιεσμένα, αλλά η εταιρεία δεν μπορεί παρά να τολμήσει να λειτουργήσει ακόμη και με ζημιές.
Το 2020 θα είναι χωρίς αμφιβολία ο χειρότερος χρόνος στην ιστορία μας και θα αποτελέσει πρόκληση για την ικανότητά μας να προσαρμοζόμαστε και να επιβιώνουμε, τόνισε.
“Είναι μια πολύ βαριά κρίση, που μπορεί να κοστίσει τη βιωσιμότητα, την αποδοτικότητά της αλλά και την ύπαρξή της”, σημείωσε.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Άδικο το πρόστιμο της ΕΕ στην Google – Απειλεί ξανά με δασμούς
- Giorgio Armani: η πορεία του θρύλου που εκτοξεύθηκε από το μηδέν στα 2,4 δισεκατομμύρια
- Γουόρεν Μπάφετ: Τα μαθήματα ζωής και επενδύσεων του «γκουρού» των αγορών
- Πώς θα γίνεται η εκπαίδευση και πιστοποίηση των τεχνικών επαγγελμάτων – Μιλούν στο mononews Χορμόβα, Δαμίγος
