ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
235 ασφαλισμένες ζημιές από τις δασικές πυρκαγιές 17-28 Ιουλίου 2023 σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση της ΕΑΕΕ
Σε 235 ανέρχονται οι ζημιές που δηλώθηκαν μέχρι σήμερα στην Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) από τις ασφαλιστικές επιχειρήσεις, ως αποτέλεσμα των δασικών πυρκαγιών που έπληξαν την Ελλάδα το διάστημα 17–28 Ιουλίου 2023, σύμφωνα με την πρώτη καταγραφή.
Τα στοιχεία προήλθαν από 23 ασφαλιστικές επιχειρήσεις, οι οποίες εκτιμάται ότι εκπροσωπούν το 96% της παραγωγής ασφαλίσεων περιουσίας.
Από αυτές, οι 231 ζημιές αφορούσαν ασφαλίσεις περιουσίας (135 κατοικίες, 86 επιχειρήσεις και 10 φωτοβολταϊκά συστήματα) και οι υπόλοιπες 4 ασφάλιση αυτοκινήτων.
Η ΕΑΕΕ προχωρά, όπως σε κάθε περίπτωση φυσικής καταστροφής, σε αναλυτική καταγραφή που θα περιλαμβάνει πλήθος ζημιών, ποσά αποζημιώσεων και ασφαλισμένα κεφάλαια ανά κατηγορία και γεωγραφική κατανομή τους, η οποία αναμένεται εντός του Σεπτεμβρίου και θα δημοσιοποιηθεί με την ολοκλήρωσή της.
Διαβάστε επίσης:
Διευκρινίσεις από την Quest: Συμμετέχει στη διαδικασία εξαγοράς της Κωτσόβολος
Toshiba: Την Τρίτη η προσφορά εξαγοράς των $14 δισ.
Τι προβλέπει η ΚΥΑ για την προστασία των εργαζομένων σε delivery
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ε. Αγαπηδάκη: Πώς η τεχνολογία «κλειδώνει» την πρόληψη στα παιδιά – Το σχέδιο για το Doom Scrolling και τη «φτώχεια της περιόδου»
- Metlen: Μέχρι το τέλος του 2026 έτοιμες και οι έξι μοναδες στο Βόλο
- Ψηλά την ατζέντα η διαστημική στρατηγική – Εκτοξεύονται νέοι δορυφόροι, εντείνονται οι επενδύσεις
- Πλαίσιο: Νέα επένδυση 68 εκατ. ευρώ στα πρότυπα της Amazon
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.