ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέες παραγγελίες ύψους 27.000.000€ έλαβε η εταιρία ΔΡΟΜΕΑΣ από τον Γερμανικό στρατό για την επόμενη τετραετία. Τα είδη που θα παράγουμε είναι ειδικοί φoριαμοί διαφόρων τύπων, απλά και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθ’ ύψος γραφεία, συρταριέρες και αξεσουάρ όπως αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωση της.
«Με τις νέες παραγγελίες ο ΔΡΟΜΕΑΣ καθίσταται βασικός προμηθευτής του Γερμανικού Στρατού σε έπιπλα γραφείου, ερμάρια κ.λ.π. Όλα τα είδη συνοδεύονται από τα απαραίτητα πιστοποιητικά ποιότητας, υγιεινής, ασφάλειας και προστασίας του περιβάλλοντος, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Γερμανικού Στρατού και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Το συνολικό ανεκτέλεστο έργο ανέρχεται σήμερα στα 45.000.000€ και αναμένουμε το επόμενο δίμηνο αποτελέσματα διαγωνισμών διαφόρων φορέων ύψους περίπου 35.000.000€. Εκτίμηση μας είναι ότι το 2020 οι πωλήσεις μας θα είναι αυξημένες κατά 10% σε σχέση με το 2019 με ανάλογα θετικά αποτελέσματα και αυτό παρά την σημαντική μείωση της εσωτερικής αγοράς λόγω COVID-19. Το 2021 και τα επόμενα χρόνια προβλέπουμε επίσης, ετήσια αύξηση των πωλήσεων
καθώς και ανοδικά αποτελέσματα κερδοφορίας.
Οι συνεχόμενες και ολοένα μεγαλύτερες επιτυχίες του ΔΡΟΜΕΑ σε διαγωνιστικές διαδικασίες από το 2009 και μετά επιβεβαιώνουν τη σωστή στρατηγική επιλογή της διοίκησης να επενδύσει σε καθετοποιημένη παραγωγική μονάδα την περίοδο 2001-2009.
Η Διοίκηση του ΔΡΟΜΕΑ ευχαριστεί το Διοικητικό, Τεχνικό και προσωπικό Παραγωγής για την αφοσίωση, εμπιστοσύνη και προσπάθεια που κατέβαλε κατά τη δεκαετή περίοδο της οικονομικής κρίσης, καθώς και την πρόσφατη θετική ανταπόκρισή του στα νέα δεδομένα που δημιούργησε η πανδημία COVID-19», καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρείας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Kavita Patel (Roche): Η καινοτομία σε «σημείο θραύσης» – Η επιστροφή του 76% των εσόδων κάνει το περιβάλλον ασφυκτικό
- Κωνσταντίνος Κροντηράς: Το οινοποιείο στην Αργεντινή και στο Μαρούσι και η Roxana Shipping με τα 12 πλοία
- Τσαβδαρίδης (υφ. Ανάπτυξης) στο mononews: Το σχέδιό μας για τις επιπτώσεις του πολέμου – Τι θα κάνουμε με φόρο στα καύσιμα και στα υπερκέρδη των διυλιστηρίων
- Maison Valentino: Η σύγκρουση Απόλλωνα και Διονύσου στο πεδίο του μπαρόκ δίνει πνοή στη νέα συλλογή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.