• Business

    Dolce & Gabbana: Ντεμπούτο στην αγορά ακινήτων με πολυτελές ξενοδοχείο στις Μαλδίβες

    To ιταλικό brand θα συνεργαστεί με την εταιρεία Dar Global, η οποία έχει δημιουργήσει εντυπωσιακά πολυτελή καταλύματα στο Ντουμπάι, Λονδίνο και Ισπανία.


    Σε έναν από τους διάσημους τροπικούς παραδείσους θα κάνει το ντεμπούτο της, η πρώτη συνεργασία του ιταλικού high fashion brand Dolce & Gabbana με την σαουδαραβική εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων Dar Global.

    Η ιταλική φινέτσα σε συνδυασμό με την εμπειρία των masters της πολυτέλειας, Σαουδαράβων συνεργατών της θα αποτυπωθεί σε ένα νέο πολυτελές ξενοδοχείο  στις Μαλδίβες.

    Οι δύο πλευρές κρατάνε ακόμα κλειστά τα χαρτιά τους σχετικά με τις λεπτομέρειες αλλά και το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης της πρώτης τους συνεργασίας.

    Ο Σαουδαραβικό κολοσσός ακινήτων

    «Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε τον παγκοσμίου φήμης πρεσβευτή του Made in Italy brand, Dolce & Gabbana, στον κόσμο των ακινήτων και της φιλοξενίας. Η συνεργασία μας έχει στόχο να αποδώσει μια μοναδική αποτύπωση  του ιταλικού πνεύματος και να ενισχύσει τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε εξαιρετικές εμπειρίες διαβίωσης και επενδυτικές ευκαιρίες στους πελάτες μας», δήλωσε ο Ζιάντ ΕΛ Χάαρ, Διευθύνων Σύμβουλος της Dar Global.

    Το εσωτερικό στους ουρανοξύστες που έχει χτίσει η DarGlobal.

    Η Σαουδαραβική εταιρεία με έδρα το και 8,2 δις δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία ιδρύθηκε το 2017 και ήδη μετράει συνεργασίες με κορυφαία brands, όπως Missoni, Lamborghini και Versace.

    Τον περασμένο Φεβρουάριο εισήχθη στο χρηματιστήριο του Λονδίνου με αποτίμηση 600 εκατ. δολάρια.

    Η Dar Global είναι ένας διάσημος κολοσσός για τα έργα του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Κατάρ, το Ομάν, τη Βοσνία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ισπανία. Μερικά από τα πιο εντυπωσιακά έργα της περιλαμβάνουν το Urban Oasis Tower σε συνεργασία με τη Missoni, το Da Vinci Tower με εσωτερικούς χώρους υπό την επιμέλεια της  Pagani, τις κατοικίες Les Vagues σε συνεργασία με την Elie Saab και το W Residences Dubai – Downtown.

    Ένας εντυπωσιακός ουρανοξύστης από την Σαουδαραβική εταιρεία ακινήτων.

    Οι business του ιταλικού brand

    Μία περίοδο πειραματισμού που περιλαμβάνει σειρά νέων δραστηριοτήτων από αρώματα  μέχρι NFT’s και metaverse διανύει η Dolce & Gabbana τους τελευταίους μήνες.

    Με επικεφαλής τους Ντομένικο Ντόλτσε και Στέφανο Γκαμπάνα, το ιταλικό brand μπαίνει τώρα δυναμικά στον χώρο ακινήτων, με τρία μεγάλα έργα σε τρεις διαφορετικές ηπείρους.

    Τα καταλύματα που έχε χτίσει η σαουδαραβική εταιρεία σε συνεργασία με την Pagani.

    Το πρώτο αφορά δύο οικιστικά έργα στο Μαϊάμι των ΗΠΑ και στην στην Μαρμπέγια της Ισπανίας και το τρίτο το πολυτελές ξενοδοχείο στις Μαλδίβες, στο κέντρο του Ινδικού Ωκεανού.

    Η επιλογή των τοποθεσιών δεν έχει γίνει τυχαία, με το Μαϊάμι της Φλόριντα, να έχει γίνει τα τελευταία χρόνια πόλος έλξης διάσημων ονομάτων, συνδεδεμένων με τον κλάδο της πολυτέλειας, οι οποίοι χτίζουν εντυπωσιακούς ουρανοξύστες και κτίρια, ενώ και οι Μαλδίβες έχουν βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για την ανέγερση πολυτελών καταλυμάτων.

    Η στροφή της στα ακίνητα δεν είναι κάτι καινούριο για τους οίκους πολυτελείας, οι οποίοι εδώ και δύο δεκαετίες έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους και τις επενδύσεις τους στο real estate.

    Και η συνεργασία με κολοσσούς της Σαουδικής Αραβίας είναι επίσης σύνηθες φαινόμενο. Η Giorgio Armani σχεδιάζει την ανέγερση ξενοδοχείου στο Diriyah της Σαουδικής Αραβίας, συμμετέχοντας σε ένα project, το οποίο κοστολογείται στα 57 δις δολάρια, για τη δημιουργία ενός οικισμού πολυτελείας. Αντίστοιχα και η Bulgari πειραματίζεται με το real estate, όπως και η εταιρεία κατασκευής πολυτελών ρολογιών Jacob & Co, η οποία έχει εμπλακεί στην ανέγερση ενός ουρανοξύστη 100 ορόφων στην καρδιά του Ντουμπάι.

    Διαβάστε επίσης:

    Jeff Bezos – Lauren Sánchez: Πληρώνουν 600.000$ το μήνα για ενοικιαζόμενη βίλα στο Μαλιμπού

    Πλωτός Μονόλιθος: Mια κομψότατη ισόγεια κατοικία που προσφέρει ιδιωτικότητα

    Γεύση από Ρότσιλντ: Η πολυτέλεια έχει όνομα και πωλείται

    ──────────────────

    Εκλογές 2023 – Όλη η επικαιρότητα στο mononews.gr

    Οδηγός – Πού και πώς ψηφίζω στις 25 Ιουνίου

    Δείτε live τον χάρτη των αποτελεσμάτων



    ΣΧΟΛΙΑ