• Business

    Δείτε τη νέα διαφήμιση της ΑΛΦΑ που θα σας κάνει να δακρύσετε (Video)


    Μια ιδιαίτερα συγκινητική διαφήμιση δημιούργησε το δυναμικό της βιομηχανίας μπύρας ΑΛΦΑ, στελεχώνοντας έτσι την νέα διαφημιστική της καμπάνια με τίτλο ” Θες ένα μικρό βήμα για να έρθεις κοντά στους ανθρώπους σου, για να έρθεις κοντά στην ΑΛΦΑ πλευρά σου”

    Η ιδέα που εμπνεύστηκαν οι δημιουργοί της νέας διαφήμισης έχει επηρεαστεί από τις ανθρώπινες σχέσεις και για το τι είναι αυτό που πραγματικά χρειαζόμαστε. Ποίους ανθρώπους θεωρούμε τελικά δεδομένους και τι πράξεις μπορούμε να κάνουμε για να τους δείξουμε την πραγματική αξία που έχουν για μας. Με την νέα διαφήμιση της ΑΛΦΑ, βλέπουμε μικρές κινήσει που μπορούμε να κάνουμε με σκοπό να έρθουμε πιο κοντά στους δικούς μας ανθρώπους.

    Το σκηνικό της ιστορίας στήνεται σε έναν υποτιθέμενο γάμο στον οποίο ο πατέρας της κοπέλας που πρόκειται να παντρευτεί κάνει κάτι εκπληκτικό. Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας αυτής, είναι ένας καθημερινός και μετρημένος πατέρας που περιμένει με ανυπομονησία τον γάμο της κόρης του. Κατά την διάρκεια του clip βλέπουμε τον πατέρα να θυσιάζει χρόνο από τις καθημερινές του συνήθειες κάνοντας κρυφά μαθήματα χορού, για να μοιραστεί με την κόρη του τον πρώτο χορό. Με αυτόν τον μοναδικό και δικό του τρόπο, θέλει να της δείξει το πόσο σημαντική είναι για εκείνον. Δίπλα στην συγκινητική σκηνή βρίσκεται πάντα και η ΑΛΦΑ, η διακριτική παρουσία της ιστορίας που τον συνοδεύει σε αυτό το βήμα, εμπνέοντας και όλους εμάς να κάνουμε ένα μικρό βήμα και να έρθουμε κοντά στους ανθρώπους.

    Το νέο μήνυμα της ΑΛΦΑ μας προτρέπει να δημιουργήσουμε μια νέα επικοινωνία μεταξύ μας, πολύ πιο αληθινή, πολύ πιο αυθεντική αγγίζοντας έτσι όλες αυτές τις σημαντικές σχέσεις της ζωής μας.

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ