• Business

    Δύο νέα ξενοδοχεία – στολίδια στο κέντρο της Αθήνας

    • NewsRoom


    Νέες «αφίξεις» στον κλάδο του τουρισμού και δη στις ξενοδοχειακές υπηρεσίες προστίθενται στην καρδιά της πρωτεύουσας. Η εταιρεία HOTELCO προτίθεται να προσθέσει στο δυναμικό της ένα ακόμη ξενοδοχείο 4 αστέρων επί της συμβολής των οδών Αιόλου και Βύσσης.

    Εκεί βρίσκεται παλιό οίκημα όπου στο παρελθόν λειτουργούσαν μεταξύ άλλων γραφεία των ΕΛΤΑ. Το κτήριο, πλέον θα στεγάσει μία νέα ξενοδοχειακή μονάδα με μεγάλη δυναμικότητα και θα απευθύνεται σε τουρίστες αλλά και επαγγελματίες που επιθυμούν να βρίσκονται στο κέντρο προκειμένου να διεκπεραιώνουν γρήγορα και εύκολα τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

     Σύμφωνα με πληροφορίες το κτήριο έχει μισθωθεί από την HOTELCO από τις αρχές του 2018.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι επί της Μητροπόλεως ένα ακόμη 4άστερο ξενοδοχείο άνοιξε τις πύλες του, το Athens Ikon Hotel το οποίο προσφέρει άμεση πρόσβαση στα πιο κεντρικά σημεία της Αθήνας. Διαθέτει απλά δωμάτια αλλά και σουίτες ενώ οι παροχές είναι αρκετές για να απολαύσετε μια όμορφη και άνετη διαμονή.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ποιος πρώην CEO θα αναμετρηθεί με τον Τραμπ στις εκλογές των «δισεκατομμυριούχων» το 2020

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θεόδωρος Δουζόγλου: Ο ομογενής «φάντασμα» από τη Βενεζουέλα, οι business στην Ελλάδα και οι σχέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Θρίλερ στο Πέραμα: Εύπορος επιχειρηματίας έπεσε θύμα απαγωγής και βρέθηκε ναυτεργάτης (video)



    ΣΧΟΛΙΑ