ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Υπογράψαμε σήμερα ένα νέο Μνημόνιο Συνεργασίας με την Κίνα στην έρευνα, την καινοτομία και τις επιστήμες». Αυτό αναφέρει ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρίστος Δήμας σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ο υφυπουργός συμπληρώνει στην ανάρτησή του τα εξής:
«Το Μνημόνιο αποβλέπει στην ενίσχυση της συνεργασίας μας σε τομείς κρίσιμους για την αντιμετώπιση των παγκόσμιων προκλήσεων όπως είναι η κλιματική και ενεργειακή κρίση, η διαχείριση υδατικών πόρων, ο αγροδιατροφικός τομέας, η δημόσια υγεία και η επισιτιστική ασφάλεια.
Με τον Κινέζο ομόλογο μου, Zhang Guangjun, στο πλαίσιο της 13ης Μικτής Διακρατικής Επιτροπής Ελλάδας – Κίνας, επιβεβαιώνουμε τη συνεχιζόμενη δέσμευσή μας για την προώθηση του στενότερου διαλόγου και της συνεργασίας μεταξύ των χωρών μας σε τομείς αιχμής και αμοιβαίου ενδιαφέροντος.
Πιστεύω ότι η συνεργασία μας στην επιστήμη και την τεχνολογία θα μπορούσε να συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη και την σταθερότητα».
Διαβάστε επίσης
Δήμας: Τα Κέντρα Ικανοτήτων φέρνουν κοντά τους φορείς έρευνας με τον επιχειρηματικό κόσμο της χώρας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πειραιώς: Βonus 22,5 εκατ. ευρώ στο προσωπικό της τράπεζας και μέλη του Δ.Σ, αλλά και νέο buyback μετοχών έως 33 εκατ. ευρώ.
- Γιώργος Στάσσης: Θα επεκτείνουμε την γκάμα των προϊόντων στα ΔΕΗ stores- Τα σχέδια για τη λιανική
- Ιόνιος Σχολή: Εξαφανισμένος ο ιδιοκτήτης Αγγελος Δερβέναγας – Αγωνία των γονιών για τη μετακόμιση στο Μαρούσι και αναπάντητα ερωτηματικά
- Η Επιτροπή των 32.000 υπαλλήλων και των μηδενικών αντανακλαστικών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.