• Business

    Φόρο τιμής στον Στέλιο Σκλαβενίτη αποτίει η οικογένεια Παντελιάδη των My Market

    • NewsRoom
    Παντελιάδης

    Αριστοτέλης Παντελιάδης, διευθύνων σύμβουλος METRO


    Σε μια συγκινητική κίνηση προχωρά η οικογένεια Παντελιάδη των My Market μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Στέλιου Σκλαβενίτη, ανακοινώνοντας ότι τα καταστήματα της αλυσίδας στον νομό Αττικής θα είναι κλειστά αύριο, Μεγάλη Τετάρτη, από τις 15:00 από τις 17:00, την ώρα της κηδείας του πρόωρα χαμένου επιχειρηματία.

    Ο επικεφαλής του ομίλου Παντελιάδη αποδεικνύει για μία ακόμη φορά ότι είναι ένας άνθρωπος που σέβεται και τιμά τους φίλους και άξιους επιχειρηματίες, ακόμη κι αν πρόκειται για ανταγωνιστές.

    «Ως ελληνική εταιρεία, επιλέγουμε τα καταστήματά μας στην Αττική να παραμείνουν αύριο κλειστά 15:00 – 17:00 εις ένδειξη σεβασμού και τιμής στη μνήμη του άξιου αυτού ανθρώπου και επιχειρηματία, αλλά και στο πλαίσιο της ηθικής που μας αξιώνει να μην εκμεταλλευτούμε σε καμία περίπτωση σε εμπορικό επίπεδο, το κλείσιμο των καταστημάτων της αλυσίδας Σκλαβενίτη την ίδια ώρα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

    Σε δήλωσή της για την απώλεια του Στέλιου Σκλαβενίτη, η οικογένεια Παντελιάδη αναφέρει τα εξής: «Είμαστε όλοι πολύ λυπημένοι για το θάνατο του αγαπητού μας Στέλιου. Με την οικογένεια Σκλαβενίτη μας συνδέουν δεσμοί που χρονολογούνται από τις αρχές της δεκαετίας του 1970. Για εμάς δεν είναι απλώς συναγωνιστές και πελάτες. Πάνω από όλα είναι άνθρωποι και φίλοι. Πορευτήκαμε στην αγορά αυτή σε στιγμές καλές και σε στιγμές δύσκολες, πάντα όμως με ήθος και τιμιότητα και με απεριόριστη αμοιβαία εκτίμηση. Η θλίψη μας για το θάνατο του Στέλιου είναι μεγάλη και θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πώς θα τιμήσουν τη μνήμη του Στέλιου Σκλαβενίτη οι εργαζόμενοι του Ομίλου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κλειστά τα καταστήματα «Σκλαβενίτης» την ώρα της κηδείας του Στέλιου Σκλαβενίτη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στέλιος Σκλαβενίτης: Ένας στους 30.000 πεθαίνουν από γρίπη τύπου Β



    ΣΧΟΛΙΑ