• Business

    Πώς θα τιμήσουν τη μνήμη του Στέλιου Σκλαβενίτη οι εργαζόμενοι του Ομίλου

    • NewsRoom


    Σε έκτακτη συνέλευση συνήλθαν την Κυριακή 1η Απριλίου τα Δ.Σ των Ελληνικών Υπεραγορών Σκλαβενίτης και της The Μart, ύστερα από τον αιφνίδιο θάνατο του Στέλιου Σκλαβενίτη.

    Ο κ. Σκλαβενίτης είχε ενεργό ρόλο και στις δύο επιχειρήσεις όντας μέτοχος και Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος στις Ελληνικές Υπεραγορές και Αντιπρόεδρος στη The Mart.

    Ύστερα από το πέρας των συνελεύσεων οι δύο εταιρείες εξέδωσαν κοινά ψηφίσματα τα οποία έχουν ως στόχο να αποτίσουν φόρο τιμής στον Στέλιο Σκλαβενίτη, που άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Κυριακής.

    Στα ψηφίσματα συμφωνούνται και αποφασίζονται ομόφωνα, τα καταστήματα, οι μονάδες και τα γραφεία των εταιρειών να παραμείνουν κλειστά τη Μεγάλη Τετάρτη 4 Απριλίου 2018 από τις 15.00 έως και 17.00 καθώς και την ώρα της εξοδίου ακολουθίας, επίσης σύσσωμο το Δ.Σ θα παρακολουθήσει την ακολουθία.

    Αποφασίστηκε επίσης κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας σε όλα τα καταστήματα η σημαία της εταιρείας να αναρτηθεί μεσίστια και να μην αναπαράγεται μουσική. Επίσης στη μνήμη του εκπλιπόντος θα κατατεθούν από 10.000 ευρώ στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Στέγης, στο Χαμόγελο του Παιδιού και στο Ζάννειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας & Αγωγής.

    Αναλυτικά τα όσα αποφάσισαν τα Διοικητικά Συμβούλια:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κλειστά τα καταστήματα «Σκλαβενίτης» την ώρα της κηδείας του Στέλιου Σκλαβενίτη

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στέλιος Σκλαβενίτης: Ένας στους 30.000 πεθαίνουν από γρίπη τύπου Β

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δραγασάκης για εκλιπών Σκλαβενίτη: «Στήριξε την ελληνική οικονομία σε πολύ δύσκολες στιγμές»



    ΣΧΟΛΙΑ