• Business

    Δίκη Folli Follie: Πυρά κατά της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και της νέας διοίκησης από τον Δημήτρη Κουτσολιούτσο

    Δημήτρης και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος

    Δημήτρης και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος


    Τα πυρά του ενάντια της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και της νέας διοίκησης της Folli Follie, εξαπέλυσε πριν από λίγο ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος, η απολογία του οποίου ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθήνας.

    Ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος αφού ολοκληρώθηκαν οι ερωτήσεις από την έδρα και την πολιτική αγωγή, δήλωσε ότι νιώθει πολύ στενοχωρημένος για τη σημερινή κατάσταση της εταιρείας λέγοντας:

    «Με βαραίνει ότι υπήρξε σε όλο αυτό το διάστημα μία σύμπραξη μεταξύ της Price και της νέας διοίκησης, εκμεταλλευόμενη την καλή ανοχή της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Έχουν φαγωθεί τα πάντα και δεν έχει έρθει η εξυγίανση της εταιρείας. Αυτό είναι ένα τεράστιο σκάνδαλο. Είμαι τόσο στενοχωρημένος. Θα παλέψω να αποκαταστήσω τους ανθρώπους μου», είπε ο κατηγορούμενος.

    Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος κατηγόρησε την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ότι δημιούργησε μία φωτογραφική διάταξη, στην οποία βασίστηκε στη συνέχεια για να αντικαταστήσει το παλιό ΔΣ με το νέο, το οποίο αποτελείτο από πρόσωπα που δεν είχαν σχέση με τον κλάδο τον επιχειρήσεων.

    Παράλληλα, αναφέρθηκε σε δύο οικονομικές συμφωνίες που θα είχαν βοηθήσει στην εξυγίανση της εταιρείας, αλλά «ναυάγησαν» παρά το γεγονός ότι είχαν υπογραφεί από την παλιά διοίκηση.

    Η δίκη βρίσκεται σε εξέλιξη. Ξεκίνησε η απολογία του Τζώρτζη Κουτσολιούτσου.

    Διαβάστε επίσης:

    Δίκη Folli Follie: Ο Δ. Κουτσολιούτσος απορρίπτει τα ευρήματα της Alvarez – Ο Μπεγιέτης υποκινήθηκε από τους ελεγκτές της Ασίας

    Δημήτρης Κουτσολιούτσος: Ο Μπεγιέτης και ο Tonio Law ευθύνονται για την «ωραιοποίηση» των οικονομικών καταστάσεων

    Ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος απορρίπτει το κατηγορητήριο



    ΣΧΟΛΙΑ