• Business

    Ούτε που θα το φαντάζεστε: Δείτε τους 10 celebrities με περιουσία 500 εκ. δολ.


    Υπάρχουν ορισμένοι celebrities των οποίων η περιουσία και η φήμη δεν αμφισβητείται, όπως για παράδειγμα ο Mick Jagger και η Madonna. Αλλά υπάρχουν και αυτοί που αναγνωρίζεις, αλλά ποτέ δεν κατάλαβες πόσο πλούσιοι είναι στην πραγματικότητα.

    Σίγουρα η Dolly Parton είναι γνωστή στην Αμερική, αλλά έχει αντιληφθεί κανείς ότι αξίζει πολλά περισσότερα χρήματα απ΄τον τραγουδιστή των Rolling Stones (Mick Jagger);

    1.Martin Lawrence – Εκτιμώμενη περιουσία: $110 εκατομμύρια

    martin-lawrence-estimated-net-worth-110-million

    Μπορεί τον τελευταίο καιρό να απουσιάζει απ’ τα τηλεοπτικά δρώμενα, αλλά ο Martin Lawrence έκανε μια σειρά εξαίρετων επιλογών στην πορεία της καριέρας του. Η πρώτη από αυτές, η κωμωδία “Martin”, στην οποία υπήρξε κεντρικός παράγοντας, κατέληξε μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές της Fox την δεκαετία του ΄90. Ο ηθοποιός πήρε μέρος σε αρκετές αμερικάνικες ταινίες με πιο δημοφιλή τη σειρά (ταινιών) “Bad Boys” που πρωταγωνίστησε με τον Will Smith.

    2.Birdman -Εκτιμώμενη περιουσία: $150 εκατομμύρια

    birdman-estimated-net-worth-150-million

    Ο ράπερ Birdman μπορεί να μην είναι αντίστοιχα γνωστός με άλλους συναδέλφους του, όπως ο Lil Wayne και η Nicki Minaj, αλλά ως κεφαλή της εταιρείας Cash Money Records, αποτελεί έναν από τους πιο επικερδείς καλλιτέχνες της hip-hop.

    3.Daniel Radcliffe -Εκτιμώμενη περιουσία: $110 εκατομμύρια

    NEW YORK, NY - APRIL 20:  Actor Daniel Radcliffe attends the after party for the Broadway opening night of "The Cripple Of Inishmaan" at The Edison Ballroom on April 20, 2014 in New York City.  (Photo by Andrew Toth/Getty Images)

    Ο πασίγνωστος νεαρός ηθοποιός, εξαιτίας της συμμετοχής του στις ταινίες “Harry Potter”, συγκέντρωσε περιουσία που ξεπερνά τα 110 εκατομμύρια δολάρια.

    4.Jessica Alba -Εκτιμώμενη περιουσία: $200 εκατομμύρια

    jessica-alba-estimated-net-worth-200-million

    Παραδόξως, το μεγαλύτερο τμήμα της περιουσίας της δημοφιλούς ηθοποιού δεν προέρχεται απ’ τις ταινίες της. Η εταιρεία οικιακών προϊόντων Honest Company που ίδρυσε το 2011 έχει εκτοξευθεί με αξία που αγγίζει το $1 δισεκατομμύριο. Το περιοδικό Forbes την έβαλε στο εξώφυλλο του τεύχους με τις πλουσιότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες της Αμερικής.

    5.Julia Louis-Dreyfous – Εκτιμώμενη περιουσία: $200 εκατομμύρια

    julia-louis-dreyfus-estimated-net-worth-200-million

    Σίγουρα η Dreyfous έγινε γνωστή από τον ρόλο της στην κωμική σειρά “Seinfeld” και συγκέντρωσε αρκετό πλούτο από σειρές στο NBC και την  HBO. Έναν ακόμα όμως λόγο αποτελεί το γεγονός ότι είναι κόρη του δισεκατομμυριούχου Gérard Louis-Dreyfus, προέδρου της Louis Dreyfus Energy Services.

    6.Jamie Oliver – Εκτιμώμενη περιουσία: $240 εκατομμύρια

    jamie-oliver-estimated-net-worth-240-million

    Μπορεί εδώ ο Jamie Oliver να είναι γνωστός ως ένας ξανθός Βρετανός σεφ, αλλά στην Αγγλία είναι ο πλουσιότερος σεφ από όλους, προσπερνώντας ακόμα και τον Gordon Ramsey. Ο πλούτος του προέρχεται από αλυσίδες επιτυχημένων εστιατορίων, δημόσιες συγκεντρώσεις και βιβλία.

    7.Keanu Reeves – Εκτιμώμενη περιουσία: $350 εκατομμύρια

    rs_634x1024-140301140210-634.Keanu-Reeves-Indie-Spirit-Awards.030114

    Μπορεί να μην αποτελεί τον πιο κριτικά αναγνωρισμένο ηθοποιό, αλλά ο Keanu είναι σταθερά ένας από τους πιο επιτυχημένους οικονομικά αστέρες των τελευταίων δεκαετιών. Με εμφανίσεις από το “Bill and Ted” και “Point Break” , στις μετέπειτα εμπορικές επιτυχίες “Speed” και “The Matrix” έως και το πρόσφατο “John Wick”, ο ηθοποιός έχει εξαργυρώσει την φήμη του.

    8.Jimmy Buffet – Εκτιμώμενη περιουσία: $430 εκατομμύρια

    jimmy-buffett-estimated-net-worth-430-million

    Ο Jimmy Buffet αποτελεί είδωλο ενός χαλαρού τρόπου ζωής και απ’ ότι φαίνεται υπάρχουν πολλά λεφτά σε αυτό. Επιπρόσθετα της καλλιτεχνικής του δραστηριότητας, που συνδυάζει country και folk, ο τραγουδιστής έχει ιδρύσει μια σειρά επικερδών επιχειρήσεων με κυριότερη την αλυσίδα εστιατορίων και εστίασης Margaritaville.

    9.Gloria Estefan – Εκτιμώμενη περιουσία: $500 εκατομμύρια

    gloria-estefan-estimated-net-worth-500-million

    Μπορεί η τραγουδίστρια να έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση τα τελευταία χρόνια, αλλά την δεκαετία του ΄90 είχε κατακτήσει τον κόσμο φέρνοντας το Latin στο προσκήνιο. Εξαργύρωσε την επιτυχία της με μια αλυσίδα εστιατορίων κουβανέζικου ύφους στο Miami.

    10.Dolly Parton – Εκτιμώμενη περιουσία: $500 εκατομμύρια

    dolly-parton-estimated-net-worth-500-million

    Η Dolly Parton αποτελεί ένα από τα ισχυρότερα ονόματα της βιομηχανίας διασκέδασης. Συνεχίζει να δίνει σταθερά συναυλίες, να βγάζει επιτυχίες, ενώ έχει επεκταθεί και στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο.

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/afisan-elefthero-ton-tzichantisti-faycal-cheffou-stis-vrixelles-ellipsi-stichion/33865



    ΣΧΟΛΙΑ