ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέο κοινοπρακτικό δάνειο αξίας 200 εκατ. ευρώ εξασφάλισε η ΔΕΗ από ελληνικές τράπεζες, προκειμένου, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της, να αποπληρώσει διεθνές ομόλογο, που λήγει τον Μάιο.
Η σχετική ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει:
«Η ΔΕΗ Α.Ε., σε συνέχεια της από 21.6.2018 χρηματιστηριακής ανακοίνωσης, ενημερώνει ότι στις 15.4.2019 υπέγραψε με κοινοπραξία ελληνικών τραπεζών δανειακή σύμβαση ύψους € 200 εκατ. η οποία θα χρησιμοποιηθεί για την αποπληρωμή του διεθνούς ομολόγου λήξεως 1.5.2019».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Συμφωνία συνεργασίας GREENESCO Ενεργειακής-ΔΕΗ Ανανεώσιμες- Attica Finance-CETC
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΔΕΗ: «Συμφωνήσαμε με Αχλάδα για την τροφοδοσία της Μελίτης»
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΔΕΗ: Εξετάζει την τιτλοποίηση ληξιπρόθεσμων οφειλών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η γκρίζα ζώνη της παραϊατρικής: 3 στους 10 ψάχνουν εναλλακτικές θεραπείες – Από τον κβαντικό βιοσυντονισμό στην πλύση εντέρου
- Γιαννακόπουλος και Αγγελόπουλοι στο ίδιο τραπέζι για το μεγάλο σχέδιο της EuroLeague
- Οι «σωματοφύλακες» του Αντώνη Σαμαρά, τα ονόματα που «κλειδώνουν» και τα πρόσωπα από την Κεντροαριστερά
- Premier League: Τα πιο… δύσοσμα γήπεδα και η πρωτιά του «Έμιρεϊτς»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.