• Business

    Δ. Γιαννακόπουλος: Τίτλοι τέλους για την αθλητική εφημερίδα «Η Πράσινη», το Σάββατο το τελευταίο φύλλο


    Τίτλους τέλους ετοιμάζεται να βάλει, μετά από 13 χρόνια κυκλοφορίας, η αθλητική εφημερίδα «Πράσινη», συμφερόντων του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

    Το τελευταίο φύλλο της εφημερίδας που ασχολείται κυρίως με την ομάδα του Παναθηναϊκού θα κυκλοφορήσει το πρωί του Σαββάτου (13/6) ενώ οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα ενημερώθηκαν πως δεν θα βρεθούν «στον δρόμο», αλλά θα απορροφηθούν σε άλλα μέσα του ομίλου Γιαννακόπουλου.

    «Η εφημερίδα όλων των Παναθηναϊκών», όπως ήταν το μότο της «Πράσινης» πρωτοκυκλοφόρησε στα περίπτερα στις 17 Μαρτίου του 2007. Αποτέλεσε ένα δημιούργημα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος μαζί με τον αείμνηστο δημοσιογράφο Ανδρέα Μπόμη, με τη συμβολή των Βαγγέλη Ζορμπά και Παναγιώτη Μπόμη.

    Το κλείσιμο της εφημερίδας συσχετίζεται με την απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για οριστική του αποχώρηση από τον Παναθηναϊκό, ειδικά μετά και τις εξελίξεις στο ζήτημα του Βοτανικού, οι οποίες φαίνεται πως δεν τον ικανοποιούν, αλλά και την επίθεση που δέχθηκε από οπαδούς της «Θύρας 13» τις προηγούμενες ημέρες.



    ΣΧΟΛΙΑ