ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εκλογή του Γιώργου Ξηραδάκη ως Αναπληρωτή Διευθυντή της 2ης Επιτροπή Χρηματοδότησης της Ναυτιλίας από το China Institute of Navigation
Τη μεταβίβαση 300.000 μετοχών αποφάσισε η CPI όπως ενημέρωσε στο χρηματιστήριο.
Ο Μιχαήλ Πικούνης διέθεσε τους τίτλους τους οποίους απέκτησε ο Αριστείδης Παπαθάνος.
Η εταιρεία CPI Ανώνυμος Εταιρεία Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Περιφερειακών (η «Εκδότρια») γνωστοποιεί στο κοινό, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3556/2007 και του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, έκαστος όπως ισχύει, ότι ο μέτοχος της εταιρείας Μιχαήλ Πικούνης του Αναστάσιου, σύμφωνα με την από 5/12/2024 γνωστοποίησή του προς την εταιρεία, προέβη την 4η Δεκεμβρίου 2024 σε πώληση συνολικά 300.000 κοινών μετοχών με δικαιώματα ψήφου της CPI Ανώνυμος Εταιρεία Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Περιφερειακών έναντι τιμήματος 0,15 ευρώ ανά μετοχή και συνολικής αξίας 45.000 ευρώ.
Συνεπεία της ως άνω μεταβίβασης επήλθε μείωση στα συνολικά δικαιώματα ψήφου του μετόχου Μιχαήλ Πικούνη η οποία αναλύεται ως εξής :
Aμεσα Δικαιώματα πριν την Πώληση: 12,350%
Aμεσα Δικαιώματα μετά την Πώληση: 9,511%
Η εταιρεία CPI Ανώνυμος Εταιρεία Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Περιφερειακών (η «Εκδότρια») γνωστοποιεί στο κοινό, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3556/2007 και του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, έκαστος όπως ισχύει, ότι ο Αντιπρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Αριστείδης Παπαθάνος του Χρήστου (Υπόχρεο Πρόσωπο με βάση τον Κανονισμό ΕΕ 596/2014), σύμφωνα με την από 5/12/2024 γνωστοποίησή του προς την εταιρεία, προέβη την 4η Δεκεμβρίου 2024 σε αγορά 300.000 κοινών μετοχών με δικαιώματα ψήφου της CPI Ανώνυμος Εταιρεία Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Περιφερειακών, έναντι τιμήματος 0,15 ευρώ ανά μετοχή και συνολικής αξίας 45.000 ευρώ.
Συνεπεία της ως άνω απόκτησης μετοχών επήλθε αύξηση στα συνολικά δικαιώματα ψήφου του Μετόχου Αριστείδη Παπαθάνου η οποία αναλύεται ως εξής :
Αμεσα Δικαιώματα πριν την Πώληση: 11,779%
Αμεσα Δικαιώματα πριν την Πώληση: 14,618%
Διαβάστε επίσης:
Εξελίξεις στην αντιμετώπιση παθήσεων της σπονδυλικής στήλης
Πώς θα ανοίξετε επιχείρηση με επιδότηση 17.000 ευρώ – Nέο πρόγραμμα από τη ΔΥΠΑ
Το ντέρμπι Τότεναμ-Τσέλσι με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ανάμεσα στην έρημο και το κύμα: Η Ximena Maldonado Sánchez ζωγραφίζει την αμοιβαιότητα του κόσμου
- Μελόνι: H χρήση των αμερικανικών βάσεων στην Ιταλία θα πρέπει να εγκριθεί από το κοινοβούλιo
- Απόφαση – καμπανάκι για τις τράπεζες: Το Εφετείο Αθηνών απέρριψε αγωγή διάρρηξης μεταβίβασης ακινήτων από πατέρα σε παιδιά
- Τι είδε ο Ορσέλ στην Αθήνα – Το παρασκήνιο της συνάντησης με Μητσοτάκη, Στουρνάρα, Ψάλτη
