• Business

    Χατζηδάκης: Ευχαριστώ τα στελέχη και τους εργαζόμενους του ΑΔΜΗΕ και του ΔΕΔΔΗΕ

    • NewsRoom
    πληρωμή συντάξεων συντάξεις

    Κωστής Χατζηδάκης


    Ανακοίνωση με ευχαριστίες στους εργαζόμενους του ΑΔΜΗΕ και του ΔΕΔΔΗΕ εξέδωσε πριν λίγο ο υπουργός Ενέργειας κ. Χατζηδάκης. Όπως αναφέρει:

    «Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τα στελέχη και τους εργαζόμενους του ΑΔΜΗΕ και του ΔΕΔΔΗΕ για τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλαν για να αποκατασταθούν τα προβλήματα της ηλεκτροδότησης στην Χαλκιδική μετά την προχθεσινή φονική κακοκαιρία.

    Με δεδομένο ότι το σύστημα ηλεκτρικής ενέργειας στην χώρα βρίσκεται πλέον σε οριακή κατάσταση οι προσπάθειες που έγιναν από τους εργαζόμενους ήταν πραγματικά υπεράνθρωπες. Γι’ αυτό άλλωστε τελικά τα προβλήματα αντιμετωπίστηκαν νωρίτερα από ό,τι αρχικά αναμενόταν.

    Επίσης οφείλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες του ΑΔΜΗΕ και του ΔΕΔΔΗΕ που έσπευσαν να βοηθήσουν με κάθε τρόπο, αλλά και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς  (υπουργεία, τοπικές αρχές) για τη συνεργασία. Και φυσικά τους κατοίκους της Χαλκιδικής για την υπομονή και την κατανόηση που επέδειξαν.

    Ασφαλώς η σκέψη όλων μας παραμένει στα 7 θύματα αυτής της καταστροφής και γι’ αυτό ακόμα μία φορά εκφράζω τα συλλυπητήρια στις οικογένειές τους».



    ΣΧΟΛΙΑ