• Business

    Cape Sounio: Πάσχα και Πρωτομαγιά στον πιο μαγικό προορισμό

    • NewsRoom

    Πολυτέλεια, άνεση, απαράμιλλη φιλοξενία, μοναδικές υπηρεσίες και παροχές και συναρπαστικές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια σε ένα σημείο που δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο στον κόσμο. Αυτά και άλλα πολλά υπόσχεται η Grecotel προσκαλώντας σας να ζήσετε ένα μαγικό Πάσχα, με όλες του τις παραδόσεις, και μία ονειρεμένη Πρωτομαγιά στο ανανεωμένο Cape Sounio.

    Με σύνθημα το «Where traditions come alive» και το βλέμμα να χάνεται στην ομορφότερη θέα που μπορεί να αντικρίσει κανείς, στον Ναό του Ποσειδώνα, η Grecotel σάς υποδέχεται στο ανακαινισμένο Resort –Retreat για να ζήσετε μοναδικές εμπειρίες με τα έθιμα και τις παραδόσεις να κυριαρχούν σε αυτό το ταξίδι.

    Λουλούδια, στεφάνια και στολισμοί, κυνήγι αυγών, γιορτινές χειροτεχνίες και κατασκευές, κατανυκτική μουσική, κεράσματα, αφθονία πασχαλινών γεύσεων, το πιο όμορφο τραπέζι της Λαμπρής με ορχήστρα και το «Φιλί της Αγάπης» με τσούγκρισμα και φιλέματα, κάθε μέρα μία διαφορετική γιορτή στο Cape Sounio.

    Συναρπαστικές εμπειρίες και απολαύσεις για μικρούς και μεγάλους

    Η ομάδα του Cape Sounio έχει φροντίσει τα πάντα για να περάσετε ένα αξέχαστο Πάσχα στo Σούνιο. Χαλάρωση στη φύση και ανανέωση με aromatherapy, yoga, meditation και signature therapies στο  Spa και όχι μόνο!

    Στην Kids Wonderland οι λιλιπούτειοι φίλοι μας, θα ζήσουν τις δικές τους ξέγνοιαστες στιγμές, Θα φτιάξουν κουλουράκια και στεφάνια, θα ζωγραφίσουν, θα κάνουν κατασκευές και θα μπουν σε νέες… περιπέτειες! Το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων τους περιλαμβάνει Easter egg hunting, εξερεύνηση στις παραλίες, rock climbing, laser paintball, bubble shows, Survivor games.

    Θα παρακολουθήσουν Παραστάσεις του Θεάτρου Σκιών, κλόουν & ταχυδακτυλουργικά, θα λάβουν μέρος σε διαγωνισμούς, θα δουν σινεμά, θα ακούσουν μουσική και θα χορέψουν, γιατί το παιχνίδι στην φανταστική Grecoland είναι ατελείωτο και παιδικός μπουφές μοναδικός.

    Και πάνω από όλα… Kids Go Free! Η διαμονή, η διατροφή και η ψυχαγωγία των παιδιών είναι δωρεάν!

    Αυθεντικές γεύσεις

    Εκτός από μία ξέγνοιαστη διαμονή, το Cape Sounio σας προσκαλεί να δοκιμάσετε τις αυθεντικές γεύσεις με νηστίσιμα και πασχαλινά εδέσματα, που προσφέρονται καθημερινά στον μπουφέ της αφθονίας με διαφορετικές επιλογές.

    Η πατροπαράδοτη μαγειρίτσα θα πρωταγωνιστήσει την Ανάσταση και την Κυριακή του Πάσχα το παραδοσιακό ψήσιμο και οι γεύσεις της Λαμπρής. Όλα τα εορταστικά γεύματα που ονειρεύεστε, φτιαγμένα με αγάπη και γενναιοδωρία.

    Φέτος, η γιορτή της άνοιξης αποκτά άλλη διάσταση στη φύση και τους κήπους του Cape Sounio.

    Το κεντρικό κτήριο με την καθηλωτική θέα στον Ναό του Ποσειδώνα, λαμπρό και στολισμένο θα γεμίσει μουσικές και θα αποκτήσει εορταστική ατμόσφαιρα.

    Επιτάφιος και Ανάσταση στην Παναγία Ελεούσα στα Λεγραινά. Κυριακή του Πάσχα με ζωντανή μουσική και τα παιδιά να απολαμβάνουν παιχνίδια και παραστάσεις.

    Το άλμπουμ των οικογενειακών σας στιγμών θα γεμίσει με όμορφες αναμνήσεις από τη μεγαλύτερη γιορτή αγάπης όλου του χρόνου, δίπλα στη φύση, στις μαγευτικές παραλίες και μόλις 60 χλμ μακριά από το κέντρο της Αθήνας.

    Φέτος, το Πάσχα και την Πρωτομαγιά, το Cape Sounio και η Grecotel σάς προσκαλούν να ανακαλύψετε τον δικό σας επίγειο παράδεισο.

    Ανακαλύψτε το πλούσιο πρόγραμμα και τα ειδικά πακέτα του Cape Sounio.