• Business

    Goody’s: Με αέρα ανανέωσης στην καρδιά της Αθήνας – Το mononews στο σπίτι των burgers

    • Αθηνά Λαρδή


    Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, το mononews, βρέθηκε στο κεντρικότερο σημείο της Αθήνας, στην πλατεία Συντάγματος. Ο λόγος που μας οδήγησε εκεί, στη συμβολή των οδών Όθωνος και Φιλελλήνων, σε ένα από τα πιο γνωστά και ιστορικά νεοκλασικά κτίρια, ήταν η “περιέργειά” μας να δούμε από κοντά το νέο hot spot της πόλης. 

    Φυσικά, μιλάμε για το νέο «flagship» κατάστημα της αλυσίδας Goody’s Burger House. Η εταιρία, θυγατρική της Vivartia, μέλους της Marfin Investment Group (MIG), έκανε δυναμική επανεμφάνιση στην περιοχή του κέντρου της πόλης.

    goodys (9) goodys (11)

    Στο χώρο αυτό συνδυάζονται άψογα η κλασσική αρχιτεκτονική του κτιρίου με την υψηλή αισθητική και τις  πρωτοποριακές μορφές τεχνολογίας.

    Όσοι επισκεφτείτε το Goody’s Burger House του Συντάγματος, θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τη γνωστή, εδώ και σαράντα χρόνια, άριστη ποιότητα των προϊόντων, την αποτελεσματική και φιλική εξυπηρέτηση, μαζί με νέους πρωτοποριακούς τρόπους παραγγελίας σε digital πλατφόρμες.

    goodys (5)

    goodys 4

    Συγκεκριμένα, στο κέντρο του μαγαζιού, υπάρχει ένα τεράστιο τραπέζι – οθόνη, από το οποίο οι πελάτες μπορούν να κάνουν την παραγγελία τους, δημιουργώντας το δικό τους burger, με υλικά της επιλογής τους. Πρόκειται για μια έξυπνη και πρωτότυπη ιδέα, που μετατρέπει την παραγγελία σε παιχνίδι και εξοικονομεί χρόνο, αφού οι πελάτες δεν χρειάζεται να στηθούν στην ουρά για να περιμένουν να παραγγείλουν.

    goodys 2

    Μάλιστα, στα Goody’s βρήκαμε και έναν έξυπνο τρόπο για να ενημερώνεται ο πελάτης όταν η παραγγελία του είναι έτοιμη, μέσω ενός μικρού βομβητή (buzzer).

    goodys 8

    goodys 7 goodys 6

    goodys 3

    Tα Goody’s Burger House φιλοδοξούν να μετατρέψουν την ιστορική αυτή γωνιά της Αθήνας, σε σημείο συνάντησης τόσο των Αθηναίων όσο και των τουριστών που κινούνται στο κέντρο της πόλης.

    Στηριζόμενοι στα όσα είδαμε, μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε πως η εταιρία κερδίζει το στοίχημα αυτό.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Το Goody’s Burger House στο Σύνταγμα είναι πλέον γεγονός!

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα χρηματιστήρια κερδίζουν παρά το όχι στην Ιταλία

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Π. Κασιδόκωστας-Λάτσης: Επενδύει δυναμικά στη ναυτιλία



    ΣΧΟΛΙΑ