• Business

    Wind: Ετήσια αύξηση 529% στην κίνηση του Δικτύου 4G της εταιρίας την εορταστική περίοδο

    • NewsRoom
    Νάσος Ζαρκαλής. CEO WIND

    Νάσος Ζαρκαλής CEO WIND


    Θεαματική αύξηση σημείωσε φέτος η κίνηση δεδομένων στο νέο Δίκτυο 4G της Wind τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς σε σχέση με την περυσινή αντίστοιχη περίοδο. 

    Σε ανακοίνωση της η εταιρίας αναφέρει ότι οι συνδρομητές της αξιοποίησαν το δίκτυο της και εκτόξευσαν την επικοινωνία μέσω κινητού τηλεφώνου.

    Πιο συγκεκριμένα, τo διάστημα από 19/12/2016-1/1/2017 η κίνηση του Δικτύου 4G της WIND σημείωσε κατακόρυφη αύξηση της τάξεως του 529%.

    Ο όγκος δεδομένων άγγιξε τα 400 ΤΒ σημειώνοντας αύξηση 55% σε σχέση με πέρσι. Ειδικότερα την ημέρα της Πρωτοχρονιάς η κίνηση του Δικτύου 4G της Wind σημείωσε κατακόρυφη αύξηση 548%.

    Ο όγκος δεδομένων την πρώτη μέρα του χρόνου ξεπέρασε τα 30 ΤΒ ενώ σημείωσε αύξησης της τάξης του 59% σε σχέση με πέρσι.

    Οι περιοχές που παρουσίασαν τη μεγαλύτερη αύξηση όγκου δεδομένων ήταν: ΚΡΗΤΗ=> 127%, Βόρειο-ανατολικό Αιγαίο=> 116%, Θεσσαλονίκη=> 82%, Ήπειρος=> 72%, Αθήνα και Δωδεκάνησα από 69%.

    Εξίσου σημαντική ήταν και η αύξηση του όγκου δεδομένων στους TOP 3 χειμερινούς προορισμούς: ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ => 152%, ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ=> 119%, ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ => 108%.

    Απόλυτος κυρίαρχος στη χρήση Mobile Data αναδείχθηκε η πλοήγηση (Μobile Browsing) στο διαδίκτυο με ποσοστό πρόσβασης 39%.

    Ακολούθησε το Facebook μέσω κινητού με ποσοστό 32% και το YouTube με 23%. Οι γιορτινές ημέρες καταγράφηκαν βεβαίως και στο Instagram που ήρθε στην 4η θέση ενώ λιγότερη κίνηση είχαν το Twitter και Snapchat.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑΚΙΑ! Ποιοι δεν θα πληρώσουν εισφορές (video)

    ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ: Οι 13 φόροι και αυξήσεις, που θα “γονατίσουν” την ελληνική οικογένεια το 2017

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: “Απλησίαστη” η βενζίνη στα νησιά – Οι νέες τιμές “Σιβηρίας” που παγώνουν τα… αυτοκίνητα και στην Αττική



    ΣΧΟΛΙΑ