• Business

    Μυτιληναίος: Στην κορυφή της Ευρώπης η νομική ομάδα του Ομίλου

    Ευάγγελος Μυτιληναίος ΜΕΤΚΑ Όμιλος Μυτιληναίου

    Ευάγγελος Μυτιληναίος. Επικεφαλής Μυτιληναίος


    Στις καλύτερες νομικές ομάδες της Ευρώπης συγκαταλέγεται το νομικό τμήμα του Ομίλου Μυτιληναίος, το οποίο βρέθηκε μεταξύ των κορυφαίων στα «European Counsel Awards», ενός θεσμού που βραβεύει τους καλύτερους νομικούς συμβούλους ή ομάδες νομικών συμβούλων που απασχολούνται εσωτερικά σε μεγάλες εταιρείες της Ευρώπης. 

    Η νομική ομάδα του ομίλου Μυτιληναίος συγκαταλέγεται μαζί με άλλες τρεις ομάδες και 4 νομικούς συμβούλους στη short list για την κατηγορία “Ανταγωνισμός” (Competition).

    Οι συμμετοχές, που ανακοινώθηκαν την περασμένη εβδομάδα, περιλαμβάνουν εκτός της ομάδας νομικών συμβούλων του ομίλου Μυτιληναίος, συμβούλους και ομάδες από πολυεθνικούς κολοσσούς όπως Total, Dow Chemical, General Electric, Iberdrola, Eni, Mitsubishi Caterpillar, Google, Johnson & Johnson, Lloyds Banking Group, Danone, Barclays, Adidas, Gazprom, Volkswagen, JP Morgan, Facebook κλπ.

    Σημειώνεται ότι στο θεσμό βραβεύονται μεμονωμένοι νομικοί σύμβουλοι ή ομάδες συμβούλων εταιρειών σε συνολικά 12 κατηγορίες, ενώ η επιλογή της short list έγινε ανάμεσα σε περισσότερες από 3500 συμμετοχές. Τα βραβεία είναι μία πρωτοβουλία της Lexology και του International Law Office σε συνεργασία με το Association of Corporate Counsel. Οι τελετές λαμβάνουν μέρος στο Hong Kong, Rio de Janeiro, Λονδίνο και Νέα Υόρκη. Για φέτος ειδικότερα η τελετή των Ευρωπαϊκών βραβείων προβλέπεται να πραγματοποιηθεί στις 2 Μαρτίου στο Λονδίνο. Σημειώνεται τέλος ότι στο διαγωνισμό του 2015, στην κατηγορία “ανταγωνισμός” όπου συμμετέχει η ομάδα νομικών συμβούλων της Μυτιληναίος, νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα νομικών συμβούλων της Daimler AG.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δωρεά έργου ανεκτίμητης αξίας στη Βουλή των Ελλήνων από την Παπαστράτος

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Intrasoft International: Ολοκλήρωσε μια ακόμα τραπεζική συνεργασία στην Αφρική

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οι πέντε σημαντικότερες ειδήσεις στη ναυτιλία τώρα



    ΣΧΟΛΙΑ