• Business

    Μέτκα: Ξεκινά η κατασκευή του ενεργειακού έργου στη Γκάνα

    Ευάγγελος Μυτιληναίος ΜΕΤΚΑ Όμιλος Μυτιληναίου

    Ευάγγελος Μυτιληναίος. Επικεφαλής Μυτιληναίος


    Το “πράσινο φως” για την έναρξη κατασκευής του νέου έργου για την κατασκευή (EPC) σταθμού παραγωγής ενέργειας στην Γκάνα, πήρε η Μέτκα.

    Σε ανακοίνωση της η εταιρίας αναφέρει τα εξής:

    Σε συνέχεια της από 29 Μαρτίου 2016 ανακοίνωσης σχετικά με την υπογραφή της  σύμβασης για τη Μελέτη, Προμήθεια και Κατασκευή (EPC) νέου σταθμού παραγωγής ενέργειας στην Γκάνα με την Amandi Energy, η  ΜΕΤΚΑ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσει ότι, σε συνέχεια της επίτευξης του χρηματοδοτικού κλεισίματος για το έργο,  η κοινοπραξία METKA – General Electric έλαβε επίσημη ειδοποίηση να προχωρήσει με την κατασκευή και τη θέση σε λειτουργία της μονάδας παραγωγής ενέργειας συνδυασμένου κύκλου 200MW στο Takoradi. Η κατασκευή του έργου θα ολοκληρωθεί σε 28 μήνες.Πρόκειται για το δεύτερο μεγάλο έργο της ΜΕΤΚΑ στην Γκάνα, το οποίο υπογραμμίζει τη δέσμευση της εταιρείας να αναδειχθεί σε κορυφαίο παίκτη στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας της Υποσαχάριας Αφρικής.

    Υπενθυμίζεται ότι στο τέλος Μαρτίου 2016 η Μέτκα είχε ανακοινώσει την υπογραφή της σύμβασης για τη Μελέτη, Προμήθεια και Κατασκευή (EPC) νέου σταθμού παραγωγής ενέργειας στην Γκάνα με την Amandi Energy.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Απειλές: Έρχονται μαύροι κύκνοι για τους επενδυτές

    ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ: Η υπερφορολόγηση βάζει «φωτιά» στα καύσιμα – Στο 72% οι φόροι για τη βενζίνη!

    ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τράπεζες: Ριζικές αλλαγές στις διοικήσεις μέχρι το τέλος Ιανουαρίου

     



    ΣΧΟΛΙΑ