• Business

    Mega: Τι είπε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης στους εργαζόμενους του καναλιού

    Γιάννης Βαρδινογιάννης. Επιχειρηματίας.

    Γιάννης Βαρδινογιάννης. Επιχειρηματίας.


    Ανοιχτό επιθυμεί να παραμείνει το Mega o μεγαλομέτοχος του, Γιάννης Βαρδινογιάννης, όπως δήλωσε στους εργαζόμενους του καναλιού με τους οποίους συναντήθηκε το απόγευμα της Τρίτης.

    Όπως επιβεβαίωσε στους εργαζόμενους, υπάρχει ένα business plan ενώ γίνονται επαφές και συζητήσεις με τον έτερο μέτοχο του καναλιού, Φώτη Μπόμπολα. Ωστόσο, ξεκαθάρισε πως το κρίσιμο σημείο για να υπάρχει λύση είναι να δεχτούν οι τράπεζες το επιχειρησιακό σχέδιο. Αν το δεχτούν, τότε εκείνος είναι πρόθυμος και έτοιμος να χρηματοδοτήσει.

    Σε διαφορετική περίπτωση, ο κ. Βαρδινογιάννης ξεκαθάρισε πως θα καταθέσει κάποιο νέο ο ίδιος. Σύμφωνα με την εκτίμησή του η όλη διαδικασία θα διαρκέσει περίπου δύο με τρεις μήνες.

    Ο κ. Βαρδινογιάννης είπε πως θα πιέσει τις τράπεζες ώστε να αποδεσμεύσουν τιμολόγια και να πληρωθούν οι εργαζόμενοι και παράλληλα τόνισε πως περιμένει νομοθετική ρύθμιση για αποδέσμευση των λογαριασμών του σταθμού.

    Αν δεν γίνει κάτι από τα παραπάνω ενημέρωσε τους εκπροσώπους των εργαζομένων πως θα βάλει ο ίδιος έναν μισθό αν και θεωρεί ότι μία τέτοια κίνηση εξυπηρετεί και βολεύει τις τράπεζες και δεν βοηθά στην λύση του προβλήματος. Κλείνοντας την συζήτηση ο κ. Βαρδινογιάννης επανέλαβε για μία ακόμη φορά την επιθυμία του και την πρόθεσή του να εξαντλήσει κάθε προσπάθεια ώστε να μείνει το κανάλι ανοιχτό.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Fraport: Γιατί καθυστερεί η παράδοση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΔΟΛ: Όχι της δικαιοσύνης στους εργαζόμενους – Ναι στις πιστώτριες τράπεζες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δίκη Energa-Hellas Power: Κέρδισαν ελαφρυντικά, γλιτώνουν τα ισόβια



    ΣΧΟΛΙΑ