• Business

    Επιβεβαίωση του mononews: Παραιτήθηκε ο Σταύρος Λεκκάκος από την Τράπεζα Πειραιώς

    • NewsRoom
    Σταύρος Λεκκάκος. Πρόεδρος MIG

    Σταύρος Λεκκάκος. Πρόεδρος MIG


    Την παραίτηση του από τη θέση του Αντιπροέδρου του ΔΣ της Τράπεζας Πειραιώς υπέβαλε ο Σταύρος Λεκκάκος. Όπως είχε γράψει το mononews.gr το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017, ο κ. Λεκκάκος, ο οποίος υπήρξε ένα από τα παλαιότερα στελέχη της τράπεζας και διετέλεσε μεταξύ άλλων και διευθύνων σύμβουλος στη Πειραιώς, αποχωρεί προκειμένου να επικεντρωθεί στο έργο του στην MIG, όπου κατέχει την θέση του προέδρου.

    Το έργο που πρέπει να γίνει στην MIG (Goodys, Υγεία κλπ) είναι μεγάλο και σημαντικό καθώς η εταιρία με τις πολυσχιδείς δραστηριότητες έχει μπροστά της ένα δύσκολο 2017 με δεδομένο ότι το τρέχον έτος από όλες τις απόψεις θα είναι καθοριστικό για την πορεία της ελληνικής οικονομίας.  Όμως εξηγεί ο ίδιος σε συνομιλία του με το mononews.gr “ Αυτή η χρονιά θα είναι κρίσιμη για όλες τις εταιρίες στην Ελλάδα. Χρειάζεται να επικεντρώσουμε όλες μας τις δυνάμεις  στη MIG”.

    Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες αποχώρησε από την Πειραιώς και ο Απόστολος Ταμβακάκης. Όπως εξήγησε ο ίδιος στην Έφη Καραγεωργου και στο mononews.gr  “Θέλω να ασχοληθώ με άλλα -πιο επενδυτικά- πράγματα”.

    Ο ίδιος παραδέχεται ότι ετοιμάζει επενδυτικό project. Σημειώνουμε ότι ο κ. Απόστολος Ταμβακάκης είχε εκφράσει την επιθυμία να παραιτηθεί από τον περασμένο Ιούνιο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Χαρ. Απαλαγάκη: Το πρώτο κρίσιμο ραντεβού της σιδηράς κυρίας των τραπεζών

    MH ΧΑΣΕΤΕ: Χαρίκλεια Απαλαγάκη. Μια εξαίρετη νομικός η νέα ΓΓ της Ένωσης Τραπεζών

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απ. Ταμβακάκης στο mononews: Θα ασχοληθώ με επενδυτικά project



    ΣΧΟΛΙΑ