ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην αγορά του 100% των μετοχών της εταιρείας που έχει στην κατοχή της το ξενοδοχείο “Plaza” στην Καναπίτσα της Σκιάθου προχώρησε στις 3 Μαρτίου η BriQ Properties ΑΕΕΑΠ
Το ξενοδοχείο “Plaza” βρίσκεται στην παραλία της Καναπίτσας και απέχει 8 χλμ. από την πόλη της Σκιάθου και το διεθνές αεροδρόμιο “Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης”.
Το ξενοδοχείο είναι 3* με δυναμικότητα 79 δωματίων και συνολική επιφάνεια 3.888 τ.μ.. Το συγκρότημα διαθέτει 2 πισίνες, εστιατόριο, ναό, κτίριο προσωπικού και είναι κτισμένο σε οικόπεδο συνολικής επιφάνειας 7.135 τ.μ.
Η Εταιρεία υπέγραψε την μίσθωση του ακινήτου στην Hotel Keys Μ.Α.Ε., θυγατρική της HotelBrain Α.Ε.
Το συμφωνηθέν τίμημα για την απόκτηση του ξενοδοχείου ανέρχεται σε €3.500.000. Η Εταιρεία σκοπεύει να ανακαινίσει το ξενοδοχείο στο τέλος του 2020.
Με την προσθήκη του Plaza Hotel, το χαρτοφυλάκιο της Εταιρείας περιλαμβάνει 5 ξενοδοχεία συνολικής αξίας περίπου € 20 εκ. και συνολικής δυναμικότητας 266 δωματίων που βρίσκονται σε τουριστικά νησιά (Πάρο, Τήνο, Κέρκυρα, Σκιάθο) καθώς και στην Αθήνα (υπό‐κατασκευή).
Η παραπάνω επένδυση χρηματοδοτήθηκε από τα κεφάλαια της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας. Μέχρι σήμερα έχει επενδυθεί συνολικό ποσό € 20,3 εκ. από τα καθαρά κεφάλαια της αύξησης ποσού € 48,4 εκ. (εξαιρουμένων των εξόδων της αύξησης) για την αγορά 9 ακινήτων.
H κ. Άννα Αποστολίδου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της BriQ Properties, δήλωσε ότι “συνεχίζουμε τις επενδύσεις μας σε ξενοδοχεία σε προορισμούς με ώριμο τουριστικό προϊόν όπως είναι η Σκιάθος που διαθέτει διεθνές αεροδρόμιο το οποίο υποδέχεται πάνω από 200.000 τουρίστες ετησίως. Η συγκεκριμένη επένδυση αποφέρει ικανοποιητική ετήσια απόδοση στα κεφάλαια των μετόχων μας και παρέχει τη δυνατότητα υπεραξίας στον μέλλον.”.



ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελ. Προδρόμου (BMS) για καινοτόμα φάρμακα: Η υποχρηματοδότηση, τα αδιέξοδα και οι αναγκαίες λύσεις
- The Billionaires Club: Ποιοι είναι οι 19 δισεκατομμυριούχοι που βρίσκονται στη λίστα των επιδραστικών του mononews100
- Υπερταμείο: Ενδιαφέρον από πέντε επενδυτικά σχήματα για τις Ελληνικές Αλυκές
- Νέο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης: Στη Β΄ φάση του διαγωνισμού οι ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, AKTOR–METLEN και ΑΒΑΞ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.