ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπρατάκος σε Στουρνάρα: Η επιχειρηματικότητα στηρίζει τη μετάβαση σε μια βιώσιμη και εξωστρεφή Ελλάδα
«Η Ελλάδα έχει κάθε λόγο να επενδύει σε συνεργασίες που ενισχύουν τη βιομηχανική της βάση και διευρύνουν τους διεθνείς της ορίζοντες».
Αυτό υπογραμμίζει ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννης Μπρατάκος, σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή την συμμετοχή του στο σημερινό πρωινό εργασίας που διοργάνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος, παρουσία του υπουργού Βιομηχανίας και Ορυκτών Πόρων της Σαουδικής Αραβίας, Bandar bin Ibrahim Al-Khorayef.
«Η ενίσχυση της ελληνικής βιομηχανίας μέσα από στρατηγικές διεθνείς συμπράξεις δεν είναι απλώς οικονομική επιλογή – είναι προϋπόθεση για ένα βιώσιμο και εξωστρεφές αναπτυξιακό μοντέλο» όπως επισημαίνει ο κ. Μπρατάκος.
Στην ανάρτηση υπενθυμίζεται ότι στο σημερινό πρωινό εργασίας συμμετείχαν και ο γενικός γραμματέας Βιομηχανίας, Λευτέρης Κρητικός, η γενική γραμματέας Ιδιωτικών Επενδύσεων, Στελλίνα Σιαράπη, καθώς και εκπρόσωποι μεγάλων ελληνικών βιομηχανιών, και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για το πώς οι δύο χώρες μπορούν να χτίσουν γέφυρες παραγωγής, τεχνολογίας και επενδύσεων.
Διαβάστε επίσης:
Χρίστος Δήμας: Τρεις βασικοί πυλώνες προκλήσεων στον τομέα των υποδομών και τρια μεγάλα έργα
Κοντογεώργης από Λιβαδειά: Δοκιμαστικά δρομολόγια προαστιακού από αρχές 2026
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σκρέκας: Ο Αλέξης Τσίπρας αρνείται να κάνει αυτοκριτική
- Jumbo: Αύξηση 7,6% στις πωλήσεις το 9μηνο και 4% τον Σεπτέμβριο
- Ερντογάν σε Πούτιν: Χρειάζεται μεγαλύτερη δυναμική για ειρήνη στην Ουκρανία
- Χρηματιστήριο: ETE, Πειραιώς, ΟΠΑΠ έστειλαν μήνυμα επιστροφής στις developed markets, πώς γύρισε από τα 6,30 η ΕΥΔΑΠ
