ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε 3.000.000€ πρόκειται να αυξηθεί το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας B&B Buildings Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία από 500.000€ που ήταν έως τώρα
Η εταιρεία B&F A.B.E.E. Ενδυμάτων ανακοίνωσε ότι, με την από 18/06/2020 απόφαση του Έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου, αποφασίστηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της κατά 100% θυγατρικής της στην Ελλάδα, B&B Buildings Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία κατά το ποσό των 2.500.000€, με έκδοση 2.500.000 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών, ονομαστικής αξίας ενός (1) ευρώ εκάστη, καθώς και την τροποποίηση του άρθρου 5 του καταστατικού της εταιρείας.
Ως αποτέλεσμα, το μετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας B&B Buildings Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία θα αυξηθεί από 500.000€ σε 3.000.000€.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- UBS, Goldman Sachs, JPMorgan και Autonomous «βλέπουν» συνέχεια στο story των ελληνικών τραπεζών το 2026
- Παύλος Μαρινάκης: Ναι στο διάλογο, όχι στους κλειστούς δρόμους, όχι σε ταλαιπωρία ανθρώπων
- Κώστας Σκρέκας: Η ΝΔ είναι σήμερα πόλος έλξης για όλους τους πολίτες, όταν οι αρχηγοί των υπολοίπων κομμάτων προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο να διασφαλίσουν την δεύτερη θέση
- Το Ισραήλ ανακοίνωσε την εξουδετέρωση υψηλόβαθμου διοικητή της Χαμάς στη Γάζα