• Business

    Αβραάμ Γούναρης (Folli Follie): «Προετοιμαζόμαστε για τη δίκη με τους ομολογιούχους»

    Folli Follie


    Την εκλογή της PwC στη θέση του ορκωτού ελεγκτή για τη χρήση του 2018 ενέκρινε η Γενική Συνέλευση των μετόχων της Folli Follie που πραγματοποιήθηκε σήμερα.

    Με την ίδια απόφαση, η αμοιβή ορίστηκε στα 1,2 εκατ. ευρώ.

    Ο χρονικός ορίζοντας ολοκλήρωσης του ελέγχου, όπως ειπώθηκε από τον πρόεδρο της εταιρείας Αβραάμ Γούναρη, ορίστηκε σε τέσσερις μήνες.

    Από εκεί και πέρα, ο κ. Γούναρης, μιλώντας σε δημοσιογράφους στο περιθώριο της ΓΣ και σχολιάζοντας την αίτηση πτώχευσης που κατέθεσαν στις 3 Οκτωβρίου δύο ομολογιούχοι από την Ελβετία, ανέφερε πως η εταιρεία προετοιμάζεται για τη δίκη που θα γίνει στις 16 Οκτωβρίου, τονίζοντας πως θα επιθυμούσε να απορριφθεί η αίτηση διότι διακυβεύονται χιλιάδες θέσεις εργασίας ενώ την ίδια ώρα βρίσκονται σε εξέλιξη οι κρίσιμες διαπραγματεύσεις με τους υπόλοιπους ομολογιούχους για την εξεύρεση λύσης, που θα διασφαλίζει το μέλλον της εταιρείας.

    Σε κάθε περίπτωση, η εταιρεία θα ετοιμάσει την επιχειρηματολογία της ενόψει της εκδίκασης της υπόθεσης.

    Ο κ. Γούναρης τόνισε ακόμη πως συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με την πλειονότητα των ομολογιούχων με στόχο την επίτευξη συμφωνίας για τη διάσωση της εταιρείας και των χιλιάδων θέσεων εργασίας.



    ΣΧΟΛΙΑ