• Business

    Folli Follie: «Έπεσε» η ιστοσελίδα της Link of London

    • NewsRoom


    Σε εκκαθάριση από τις 8 Οκτωβρίου βρίσκεται η θυγατρική της Folli Follie, Links of London,  σύμφωνα με ανακοίνωση που προβάλλεται πλέον στην κεντρική ιστοσελίδα της. η οποία έπαψε να λειτουργεί κανονικά.

    Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα, “μετά τον διορισμό κοινών διαχειριστών, η ιστοσελίδα της εταιρίας, δυστυχώς, σταμάτησε να λειτουργεί προσωρινά, μέχρι νεοτέρας, και για το λόγο αυτό δεν μπορεί να διεκπεραίωσει καμία online πώληση”.

    Πάντως, οι περιφερειακές ιστοσελίδες της Links of London, όπως η ελληνική έκδοση, συνεχίζουν προς το παρόν να λειτουργούν κανονικά.

    Η Folli Follie έχει ανακοινώσει στις 26 Αυγούστου ότι έχει αναθέσει σε συμβούλους την πώληση της θυγατρικής της. Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του ομίλου, «η εταιρεία έλαβε γνώση ορισμένων αναφορών στα Μέσα Ενημέρωσης σχετικά με την πιθανή πώληση της Links of London. Η εταιρεία μπορεί να επιβεβαιώσει ότι έχει αναθέσει στους Deloitte και Savigny Partners να διερευνήσουν την επιλογή μιας πλήρους πώλησης της επιχείρησης, αλλά έως εκεί εκτείνεται η εντολή τους αυτή τη στιγμή. H Links of London παραμένει στη διαδικασία ενός σχεδίου ανάκαμψης, το οποίο η εταιρεία συνεχίζει να υποστηρίζει».



    ΣΧΟΛΙΑ