ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης: Στη Β΄ φάση του διαγωνισμού οι ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, AKTOR–METLEN και ΑΒΑΞ
Σχετικά με τις απεργιακές κινητοποιήσεις στη Γραμμή 4, ο Όμιλος ΑΒΑΞ σημειώνει:
H ΑΒΑΞ σέβεται απολύτως και εφαρμόζει κατά γράμμα το ισχύον εργασιακό πλαίσιο που καθορίζεται με βάση την που έχει συμφωνηθεί από τα συλλογικά όργανα εργοδοτών και εργαζομένων το Μάιο του 2022, για όλο τον κατασκευαστικό κλάδο.
Παράλληλα, αναμένει την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων των ανωτέρω οργάνων για την υπογραφή νέας συλλογικής σύμβασης -σε λίγους μήνες από τώρα- τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.
Η ΑΒΑΞ παραμένει σταθερή στη θέση που διατύπωσε από την πρώτη στιγμή προς τους εργαζόμενους της εταιρίας ότι οι πόρτες του διαλόγου, για την επίλυση ζητημάτων, είναι πάντα ανοιχτές, με την προϋπόθεση ότι θα τερματιστούν οι απεργιακές κινητοποιήσεις.
Η ΑΒΑΞ τονίζει ότι η ασφαλής και έγκαιρη παράδοση του, τεράστιας κοινωνικής σημασίας, έργου της Γραμμής 4 του Μετρό της Αθήνας αποτελεί προτεραιότητα για την εταιρία.
Διαβάστε επίσης:
Τα πατίνια της Lime επιστρέφουν από σήμερα στους ελληνικούς δρόμους
Mαθιός Ρήγας (Energean): Ανάγκη λήψης αποφάσεων στην ΕΕ για το φυσικό αέριο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τσίπρας: Έρχεται η νέα πλατφόρμα «Διαφάνεια» – «Τελικά πόσο διαυγής είναι η Διαύγεια;»
- Ο χάρτης της επαναστατημένης Ελλάδας σε ένα χρυσό ρολόι –Κειμήλια σε δημοπρασία
- ΥΠΕΝ: Πρόγραμμα 30 εκατ. ευρώ για σύνδεση κατοικιών με αποχέτευση – Έως 1.300 ευρώ η επιδότηση
- Επιστρέφουν στην Ερυθρά Θάλασσα Maersk και Hapag-Lloyd
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.