• Business

    ΑΒ Βασιλόπουλος: Ό,τι θέλεις για το πιο «μαγικό», γιορτινό τραπέζι θα το βρεις εδώ

    • NewsRoom

    Με ασυναγώνιστη ποικιλία από προϊόντα κορυφαίας ποιότητας, η ΑΒ Βασιλόπουλος φέρνει και φέτος τη μαγεία των Χριστουγέννων στο σπίτι μας.

    Τι θέλεις για ένα ξεχωριστό γιορτινό τραπέζι;

    Θέλεις εκλεκτά κρεατικά, ολόφρεσκα φρούτα και λαχανικά, ιδιαίτερα τυριά, αλλαντικά και delicatessen, βραβευμένα κρασιά;

    Θέλεις αγαπημένες Γεύσεις Ελλάδας και προϊόντα από ντόπιους παραγωγούς;

    Θέλεις γνωστές κι αγαπημένες γεύσεις αλλά και νέες και διαφορετικές;

    Θέλεις χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα με την υπογραφή του Άκη Πετρετζίκη που έχουν πλούσια, σπιτική γεύση;

    Για ό,τι θέλεις αυτά φέτος τις γιορτές, η ΑΒ Βασιλόπουλος είναι εδώ. Για να σου προσφέρει με φροντίδα όλα όσα χρειάζεσαι, ώστε ΚΑΙ αυτά τα Χριστούγεννα να είναι μαγικά.

    Με μια ασυναγώνιστη ποικιλία από προϊόντα, που θα κάνουν ξεχωριστό το γιορτινό σου τραπέζι. Με πολλές γιορτινές προσφορές για όλους, αλλά και «Έξυπνες Προσφορές» μόνο για σένα που αξιοποιείς την κάρτα σου ΑΒ Plus.

    Και αν θέλεις με ένα «κλικ» να έχεις στην πόρτα σου όλα όσα χρειάζεσαι, το αναβαθμισμένο ΑΒ Εshop σου δίνει όλες τις επιλογές για να ψωνίζεις με την άνεση του σπιτιού σου.

    Σίγουρα, πάντως, θέλεις με τα ψώνια σου να προσφέρεις σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Και αυτό, μπορείς να το κάνεις μαζί με την ΑΒ Βασιλόπουλος, με δύο τρόπους. Με το «Δώρο Αγάπης», που βρίσκεται και φέτος, για πέμπτη συνεχή χρονιά, σε επιλεγμένα καταστήματα ΑΒ και στο ΑΒ Eshop. Και με το γιορτινό τεύχος του AB Food Stories, το περιοδικό γαστρονομίας που αποτελεί μια πράξη αγάπης, αφού τα έσοδα από τις πωλήσεις του προσφέρονται σε καλό σκοπό.

    Φέτος οι γιορτές μπορεί να είναι διαφορετικές, όμως η ΑΒ Βασιλόπουλος σου προσφέρει με φροντίδα & ασφάλεια όλα όσα χρειάζεσαι, ώστε και αυτά τα Χριστούγεννα να είναι ξεχωριστά και μοναδικά, όπως εσύ!