ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έκτακτη Γενική Συνέλευση τη 14η Οκτωβρίου 2022 συγκαλεί το Διοικητικό Συμβούλιο της Autohellas.
Σκοπός της Γενικής Συνέλευσης, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, είναι η έγκριση επιστροφής κεφαλαίου στους μετόχους της, καθαρού ποσού της τάξεως του 1 ευρώ ανά μετοχή.
Για την επίτευξη αυτού απαιτείται αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών (προερχόμενων από μερίσματα θυγατρικών και συμμετοχών) και μέρος των κερδών εις νέο, συνολικού καθαρού ποσού €48.624.764.
Κατόπιν θα πραγματοποιηθεί ισόποση μείωση μετοχικού κεφαλαίου μέσω διανομής καθαρού ποσού 1 ευρώ ανά μετοχή στους μετόχους.
Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο Σχέδιο Αποφάσεων όπως έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της εταιρείας.
Υπό την αίρεση της λήψης των απαραίτητων εγκρίσεων, η Autohellas αποσκοπεί στην ολοκλήρωση της διαδικασίας πριν το τέλος του έτους.
Διαβάστε επίσης:
Autohellas: Στα 351,4 εκ. ευρώ ο κύκλος εργασιών στο εξάμηνο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Novartis: Πλήγμα από τα γενόσημα το α’ τρίμηνο – Βουτιά 12% στα κέρδη
- Διπλωματικό παζάρι για τα Στενά του Ορμούζ – Nέα πρόταση της Τεχεράνης με επιφυλάξεις από Τραμπ
- Περιφέρεια Αττικής για τα Προσφυγικά: «Κανένα σενάριο κατεδάφισης ή εμπορευματοποίησης δεν υφίσταται»
- HELLENiQ ENERGY: Πώς ο μεγάλος ενεργειακός όμιλος μπορεί να δημιουργεί αξία σε ένα περιβάλλον έντονης μεταβλητότητας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.