ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής του διαγωνισμού νέας παραχώρησης για την Αττική Οδό, την οποία είχε καταθέσει η κοινοπραξία Vinci- Μυτιληναίος προς την Ανεξάρτητη Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών.
Ωστόσο, μέσα στον Νοέμβριο αναμένεται πως θα συζητηθεί η κύρια προσφυγή της κοινοπραξίας.
Στη διαγωνιστική διαδικασία ο όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ αναδείχθηκε προτιμητέος επενδυτής με προσφορά 3,27 δισ. ευρώ, με το σχήμα Vinci – Mytilineos να ακολουθεί με προσφορά 3,106 δισ. ευρώ, ως επιλαχών επενδυτής.
Ως εκ τούτου το ΤΑΙΠΕΔ, μετά τον έλεγχο του φακέλου, ανέδειξε ως προσωρινό ανάδοχο της παραχώρησης τον όμιλο της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.
Διαβάστε επίσης
Citigroup: Έσοδα καλύτερα του αναμενομένου στο τρίμηνο – Κέρδη άνω του 2% για τη μετοχή
Η Maersk εγκαθιστά το Starlink του Έλον Μασκ σε 300 πλοία της
ΤΑΙΠΕΔ: Μάχη 4 μεγάλων κατασκευαστών για τη μετακόμιση των φυλακών Κορυδαλλού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ισραήλ: Χτυπήθηκε από πύραυλο το διυλιστήριο πετρελαίου στην Χάιφα
- Ανδρουλάκης: Η Ευρώπη έχει χρέος να πάρει πρωτοβουλίες σε διεθνές επίπεδο για την λήξει του πολέμου στο Ιράν
- ΗΠΑ: Επιταχύνουν τις πωλήσεις όπλων προς συμμάχους τους στη Μέση Ανατολή, καθώς κλιμακώνονται οι επιθέσεις του Ιράν
- Hellenic Train: Προχωρά η διαδικασία εκπαίδευσης και πιστοποίησης μηχανοδηγών στο τρένο της Coradia Stream (video)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.