ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κλειστή λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης του οδοστρώματος θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας 05/02/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Τρίτης 06/02/2024, η είσοδος της Αττικής Οδού από Μαρκόπουλο (κόμβος 20) προς Αεροδρόμιο και Ελευσίνα, καθώς και o συνδετήριος κλάδος από Κορωπί προς Ελευσίνα.
Κατά τη διάρκεια των παραπάνω αποκλεισμών, οι οδηγοί μπορούν να κινηθούν ως εξής:
- Οι διερχόμενοι από Μαρκόπουλο με προορισμό το Αεροδρόμιο, μπορούν να κινηθούν προς «Αθήνα χωρίς διόδια» μέσω της Λ. Μαρκοπούλου μέχρι τη διασταύρωση με τη Λ. Κορωπίου-Αεροδρομίου, όπου θα στρίψουν δεξιά και θα κινηθούν ευθεία προς Αεροδρόμιο.
- Οι διερχόμενοι από Μαρκόπουλο με προορισμό την Ελευσίνα, μπορούν να κινηθούν προς «Αθήνα χωρίς διόδια» μέσω της Λ. Μαρκοπούλου μέχρι τη διασταύρωση με τη Λ. Κορωπίου-Αεροδρομίου, όπου θα στρίψουν δεξιά, θα κινηθούν ευθεία προς Αεροδρόμιο, θα εξέλθουν στην έξοδο του κόμβου Κ1 προς «Τοπικές Οδούς» όπου στη συνέχεια θα αναστρέψουν «προς Αθήνα» και θα επανεισέλθουν στην Αττική Οδό με κατεύθυνση προς Ελευσίνα.
- Οι διερχόμενοι από Κορωπί με προορισμό την Ελευσίνα, μπορούν να κινηθούν ευθεία προς Αεροδρόμιο, να εξέλθουν στην επόμενη έξοδο του κόμβου Κ1 προς «Τοπικές Οδούς», όπου στη συνέχεια θα αναστρέψουν «προς Αθήνα» και θα επανεισέλθουν στην Αττική Οδό με κατεύθυνση προς Ελευσίνα.
Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.
Διαβάστε επίσης
AEGEAN: Αναστολή πτήσεων από και προς το Ηράκλειο
PROFILE ΑΕΒΕ: Γνωστοποίηση απόφασης για την αγορά ιδίων μετοχών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κρίση στα ΗΑΕ μετά τις ιρανικές επιθέσεις: Νερό για μόλις 48 ώρες για το Ντουμπάι μετά το χτύπημα σε αγωγό
- Νέες ασφαλτοστρώσεις στην Α’ Δημοτική Κοινότητα από τον Δήμο Πειραιά
- Πετρέλαιο και φυσικό αέριο παγιδεύουν στα Στενά του Ορμούζ και τον ίδιο τον Τραμπ
- Σε αναβρασμό οι πρατηριούχοι για τις τιμές στα καύσιμα, που ξεπερνάνε τα 2 ευρώ/ λίτρο – Συνάντηση με Θεοδωρικάκο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.