ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Της Τέτης Ηγουμενίδη και της Αργυρώς Μαυρούλη
Ο ισραηλινός όμιλος Fattal Hotel Chain με το brand, Leonardo, αναλαμβάνει, σύμφωνα με πληροφορίες, την αξιοποίηση, μέσω μακροχρόνιας μίσθωσης, του ακινήτου επί των οδών Σταδίου 22 και Εδουάρδου Λω, ιδιοκτησίας του ΕΦΚΑ, το οποίο στέγαζε έως το 2010 το ξενοδοχείο Esperia Palace.
Η προσφορά του, 1,15 εκατ. ευρώ ετησίως, ήταν η καλύτερη από τις άλλες δύο, της λιβανέζικης Yasbek Hotel Establishment και της οικογένειας Βερούκα (σούπερ μάρκετ Bazaar) σε συνεργασία με τον γαλλικό όμιλο Accor.
Ο ξενοδοχειακός όμιλος Fattal Hotel είναι ο μεγαλύτερος του Ισραήλ με 39 ξενοδοχεία και 16.700 δωμάτια υπό τη διεύθυνσή του κατανεμημένα σε όλους τους τουριστικούς προορισμούς της χώρας.
Κατέχει επίσης και διαχειρίζεται 150 ξενοδοχεία υπό την επωνυμία Leonardo στην Ευρώπη.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στο «μάτι του κυκλώνα» η Jumbo για τα εργασιακά – Πάγωσε η εφαρμογή των νέων συμβάσεων
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξανά στο e-σφυρί το εμβληματικό νεοκλασικό του Λάκη Γαβαλά στη Βουκουρεστίου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γάζα: Η Πολιτική Προστασία κατηγορεί το Ισραήλ για τον θάνατο 68 ατόμων
- Γάζα: Bild και Süddeutsche Zeitung αποκαλύπτουν τον ρόλο φωτογράφου του τουρκικού Anadolu
- Elon Musk: Αίτημα για απόρριψη της αγωγής για την πώληση μετοχών Tesla ύψους 7,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων
- Με ασφάλεια στο λιμάνι Νέων Στύρων οι επιβάτες του πλοίου που προσάραξε
