ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Από αύριο τίθεται σε λειτουργία η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τα χρέη προς την εφορία, εφόσον οι 120 δόσεις ψηφιστούν σήμερα.
Αυτό δήλωσε στο ραδιόφωνο News 24/7 ο ειδικός γραμματέας διαχείρισης ιδιωτικού χρέους, Φώτης Κουρμούσης και διευκρίνισε ότι το σύστημα θα μείνει ανοιχτό έως τον Ιούνιο για τις οφειλές προς την εφορία και έως τον Σεπτέμβριο για τα χρέη προς τα ασφαλιστικά ταμεία.
Σημείωσε ότι πάνω από 4 εκατομμύρια πολίτες χρωστούν έως και 20.000 ευρώ, οι περισσότεροι εκ των οποίων έχουν οφειλές της τάξης των 5.000 με 10.000 ευρώ.
Τόνισε ότι οι 120 δόσεις και ο εξωδικαστικός μηχανισμός είναι ρυθμίσεις συμπληρωματικές και παρέπεμψε στις 120 δόσεις τα φυσικά πρόσωπα, δηλαδή, συνταξιούχοι, μισθωτοί και ελεύθεροι επαγγελματίες ενώ όπως είπε για τις επιχειρήσεις ενδείκνυται ο εξωδικαστικός.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σταμάτης Κραουνάκης για Μαζωνάκη: «Ήταν μεγάλο λάθος του που δεν πήγε να λύσει το όποιο θέμα είχε σε κάποια καλή κλινική»
- Προκλητική δήλωση Καραμέρου: «Η κυβέρνηση κάνει βίαιη πλασμαφαίρεση στους πολίτες και δεν τους επιστρέφει το αίμα» (Βίντεο)
- Ευρωαγορές: Rebound καθώς η πτώση του πετρελαίου και οι χαμηλότερες αποδόσεις ομολόγων ενίσχυσαν το κλίμα
- Κωνσταντοπούλου: Η Eπιτροπή Δεοντολογίας ζητά άρση της ασυλίας της από την Ολομέλεια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.