• Business

    Από αναβολή σε αναβολή η Γενική Συνέλευση της Creta Farms

    Εμμανουήλ και Κωνσταντίνος Δομαζάκης. Πρώην μέτοχοι Creta Farms


    Νέα αναβολή, για τις 26 Ιουνίου, πήρε η Γενική Συνέλευση των μετόχων της Creta Farms, κατόπιν αιτήματος αυτή τη φορά της πλευράς του Μάνου Δομαζάκι.

    Είναι η δεύτερη αναβολή για τη Γενική Συνέλευση της εταιρείας, μετά την πρώτη που ελήφθη κατόπιν αιτήματος της πλευράς του Κωνσταντίνου Δομαζάκη, με τη σύμφωνη γνώμη των πιστωτριών τραπεζών.

    Όπως φαίνεται, συνεχίζονται οι παρασκηνιακές διεργασίες τόσο από την πλευρά του Κωνσταντίνου Δομαζάκη όσο και από αυτήν του Μάνου Δομαζάκι, προκειμένου να προσεταιριστούν τις πιστώτριες τράπεζες, οι οποίες και βρίσκονται σε συνεχείς διεργασίες, προετοιμαζόμενες για την επόμενη ημέρα στην Creta Farms.

    Υπενθυμίζεται πως ο Κωνσταντίνος Δομαζάκης, με βάση τα επίσημα στοιχεία, φέρεται να κατέχει το 41,51% των μετοχών της Creta ενώ ο αδελφός του Μάνος έχει το 40,87%.

    Στις τράπεζες έχει δοθεί ενέχυρο το 19% της εισηγμένης στο χρηματιστήριο αλλαντοβιομηχανίας, η οποία εδώ και μέρες έχει τεθεί εκτός διαπραγμάτευσης, πλην όμως τα δικαιώματα ψήφου εξακολουθούν να τα κατέχουν οι αδελφοί Δομαζάκη. Μέχρι πρότινος τουλάχιστον καθώς οι εξελίξεις γύρω από την εταιρεία είναι πυκνές.



    ΣΧΟΛΙΑ