ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο επικεφαλής της Ryanair Μάικλ Ο’Λίρι προειδοποίησε πως η ιρλανδική αυτή αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους δεν θα ξαναρχίσει τις πτήσεις, αν είναι υποχρεωμένη να κρατάει άδεια τα μεσαία καθίσματα στα αεροπλάνα ώστε να διατηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας εξαιτίας του κορονοϊού.
Σε συνέντευξή του στους «Financial Times», ο Ο’Λίρι λέει πως προειδοποίησε την ιρλανδική κυβέρνηση πως, αν προβλέπει να επιβάλει τέτοιους κανόνες, «είτε θα πληρώσει το μεσαίο κάθισμα είτε δεν θα πετάξουμε», επειδή «δεν μπορούμε να κερδίσουμε χρήματα με ποσοστό πληρότητας 66%».
Σύμφωνα με τον ίδιο, το να μείνουν κενά τα μεσαία καθίσματα δεν εγγυάται επαρκή απόσταση και συνεπώς «πρόκειται για μια ηλίθια ιδέα που σε κάθε περίπτωση δεν οδηγεί πουθενά».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιράν: Προτεραιότητα στα πλοία που πληρώνουν τα «διόδια» στα Στενά του Ορμούζ
- Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή που το μηχανάκι παρασύρει την 16χρονη στη Λιοσίων
- Σουντάρ Πιτσάι (Google) Περιπτώσεις όπως η SpaceX και η Anthropic αναδεικνύουν τη νέα επενδυτική πραγματικότητα
- Μαγελειό στο Κίεβο: Ο 58χρονος από την Μόσχα σκότωσε πέντε άτομα και τραυμάτισε τουλάχιστον 10
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.