ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο επικεφαλής της Ryanair Μάικλ Ο’Λίρι προειδοποίησε πως η ιρλανδική αυτή αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους δεν θα ξαναρχίσει τις πτήσεις, αν είναι υποχρεωμένη να κρατάει άδεια τα μεσαία καθίσματα στα αεροπλάνα ώστε να διατηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας εξαιτίας του κορονοϊού.
Σε συνέντευξή του στους «Financial Times», ο Ο’Λίρι λέει πως προειδοποίησε την ιρλανδική κυβέρνηση πως, αν προβλέπει να επιβάλει τέτοιους κανόνες, «είτε θα πληρώσει το μεσαίο κάθισμα είτε δεν θα πετάξουμε», επειδή «δεν μπορούμε να κερδίσουμε χρήματα με ποσοστό πληρότητας 66%».
Σύμφωνα με τον ίδιο, το να μείνουν κενά τα μεσαία καθίσματα δεν εγγυάται επαρκή απόσταση και συνεπώς «πρόκειται για μια ηλίθια ιδέα που σε κάθε περίπτωση δεν οδηγεί πουθενά».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Ανοδικό rebound εν αναμονή της τελικής συμφωνίας ΗΠΑ-Ιράν – Στα $82 το Brent
- Jumbo: Στις 15 Ιουλίου η Γενική Συνέλευση για διανομή μερίσματος
- «Υγιείς, Βιώσιμοι και… fun!»: Ελληνικά προϊόντα, βιώσιμες πρακτικές και αυθεντική εμπειρία επιβατών στο επίκεντρο της Celestyal
- Cape Ermoupolis: Άλλο ένα νεότευκτο για την Cape Maritime της Ευγενίας Ανδριανοπούλου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.