• Anytime: Όλη η προστασία που χρειάζεσαι με μόλις €0,01 επιπλέον!

    Τώρα η Προστασία εκτός Φιλικού Διακανονισμού πιο οικονομικά από ποτέ!

    αυτοκίνητο

    Με την Anytime προβλέπεις για τα πάντα… Ακόμη κι αυτά που δεν μπορούσες να προβλέψεις!

    Το αυτοκίνητό μας είναι η προέκτασή μας… Πάντα ήταν, αν το σκεφτούμε, αλλά σήμερα ακόμη περισσότερο, αφού δε μας εξασφαλίζει μόνο άνεση και ελευθερία κινήσεων, αλλά και την επιπλέον ασφάλεια που χρειαζόμαστε όλοι στις μετακινήσεις μας. Αυτός είναι και ο λόγος που οι περισσότεροι ιδιοκτήτες αυτοκινήτου, το χρησιμοποιούν σήμερα σχεδόν για τα πάντα. Καθημερινά.

    Η συχνή και καθημερινή, όμως, χρήση μπορεί, με τη σειρά της, να μας οδηγήσει σε… απρόβλεπτες καταστάσεις. Απρόβλεπτες, φυσικά, μόνο αν δεν έχουμε προνοήσει εγκαίρως για όλα τα πιθανά ενδεχόμενα…

    Γι’ αυτό και είναι πολύ σημαντική η επιλογή της κατάλληλης ασφάλισης αυτοκινήτου, που θα διευκολύνει πραγματικά τις μετακινήσεις μας.  Πρέπει, δηλαδή, να επιλέξουμε ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο που θα μας καλύπτει σε κάθε περίσταση και, το σημαντικότερο, θα μας βοηθήσει στη δύσκολη στιγμή να συνεχίσουμε την καθημερινότητά μας σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα.

    Αυτό, ακριβώς, σημαίνει ασφάλεια: να αισθανόμαστε πραγματικά ασφαλείς στον δρόμο… Ακόμη και σε περίπτωση ατυχήματος.

    Προστασία εκτός Φιλικού Διακανονισμού μόνο με €0,01 τον μήνα

    Τι συμβαίνει, όμως, αν, για οποιοδήποτε λόγο, εμπλακούμε σε κάποιο ατύχημα;

    Σε περίπτωση που το ατύχημα γίνεται με όχημα ασφαλισμένο σε εταιρεία που συμμετέχει στον Φιλικό Διακανονισμό, τα πράγματα είναι σχετικά απλά.

    Αν, όμως, εμπλακούμε σε κάποιο ατύχημα με όχημα ασφαλισμένο σε εταιρεία που δε συμμετέχει στο πλαίσιο του Φιλικού Διακανονισμού, η κατάσταση περιπλέκεται, καθώς η διαδικασία είναι πολυπλοκότερη, με αποτέλεσμα να καθυστερεί η αποζημίωσή μας και να χάνουμε χρόνο από την καθημερινότητά μας.

    Τη λύση στο πρόβλημα αυτό έρχεται να δώσει η Anytime. Η εταιρεία που αναβαθμίζει συνεχώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, ώστε να προσαρμόζουμε την ασφάλεια αυτοκινήτου στα δικά μας μέτρα.

    Στη συγκεκριμένη περίπτωση, λοιπόν, η Anytime δίνει τη δυνατότητα σε κάθε οδηγό να επιλέξει στο πρόγραμμα ασφάλισης του αυτοκινήτου του μία πολύ χρήσιμη κάλυψη με κόστος μόλις €0,01 τον μήνα: την Προστασία εκτός Φιλικού Διακανονισμού.

    Γιατί να επιλέξουμε Προστασία εκτός Φιλικού Διακανονισμού στο συμβόλαιό μας;

    Η Προστασία εκτός Φιλικού Διακανονισμού, όπως προαναφέρθηκε, διευκολύνει απίστευτα σε περίπτωση που εμπλακούμε σε κάποιο ατύχημα με όχημα ασφαλισμένο σε εταιρεία που δε συμμετέχει στον Φιλικό Διακανονισμό.

    Τι είναι ο Φιλικός Διακανονισμός και τι συμβαίνει όταν δεν υπάρχει

    Πρόκειται για μία πολύ σημαντική συνεργασία πολλών ασφαλιστικών εταιρειών, ώστε ο οδηγός που δεν ευθύνεται σε ένα ατύχημα να αποζημιώνεται από τη δική του ασφαλιστική, για να γίνεται η όλη διαδικασία πιο γρήγορα και εύκολα. Απαραίτητη βέβαια προϋπόθεση για να ισχύει είναι να συμμετέχουν οι εταιρείες των εμπλεκόμενων οχημάτων στον Φιλικό Διακανονισμό. Διαφορετικά, ο οδηγός πρέπει να απευθυνθεί από μόνος του στην εταιρεία του άλλου οδηγού που έχει εμπλακεί στο ατύχημα για να αναζητήσει την αποζημίωσή του, χάνοντας έτσι πολύτιμο χρόνο από την καθημερινότητά του, ενώ καθυστερεί και η αποζημίωσή του.

    Η Anytime όμως και συμμετέχει στον Φιλικό Διακανονισμό και δίνει τη δυνατότητα να επιλέξει κανείς την κάλυψη της Προστασίας εκτός Φιλικού Διακανονισμού, ώστε να αποζημιώνεται απευθείας από εκείνη, σαν να ισχύει δηλαδή ο Φιλικός Διακανονισμός. Ακόμα κι αν γίνει κάποιο ατύχημα και το όχημα του οδηγού που ευθύνεται για αυτό είναι ασφαλισμένο σε εταιρεία εκτός Φιλικού Διακανονισμού.

    Αποζημιώνεσαι δηλαδή πιο γρήγορα και εύκολα, χωρίς να χρειαστεί να κάνεις κάτι εσύ. Πολύ σημαντικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι στην Ελλάδα περισσότερα από 600.000 οχήματα είναι ασφαλισμένα σε εταιρείες που δεν είναι στον Φιλικό Διακανονισμό!

    Τι καλύπτει η Προστασία εκτός Φιλικού Διακανονισμού;

     Με τη συγκεκριμένη κάλυψη καλύπτονται:

    – Οι υλικές ζημιές που θα προκληθούν στο όχημα που είναι ασφαλισμένο στην Anytime μέχρι €6.000 ανά ατύχημα

    – Οι σωματικές βλάβες του οδηγού και των συνεπιβατών μέχρι €12.000 ανά ατύχημα. Στην κάλυψη των σωματικών βλαβών περιλαμβάνεται, πέρα από τα έξοδα θεραπείας, και χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης, μέχρι €30 τη μέρα.

    Απαραίτητη προϋπόθεση για να ισχύει η κάλυψη είναι αποκλειστική ευθύνη για το ατύχημα να έχει ο οδηγός του άλλου οχήματος.

    Διάλεξε, λοιπόν, το πρόγραμμα που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σου, πρόσθεσε την Προστασία εκτός Φιλικού Διακανονισμού μόνο με €0,01 τον μήνα και βγες κερδισμένος/η.

    Η προσφορά ισχύει μέχρι και 28/01!