ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τη νέα εταιρεία της, που θα στεγάζει το συνολικό καλλιτεχνικό της όραμα, σε συνεργασία με τη Δήμητρα Κούστα παρουσίασε η Άννα Βίσση.
Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ αλλάζει σελίδα και ιδρύει το δικό της creative label, τη Vission Music, σε συνεργασία με την κουμπάρα της και σύζυγο του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα, Δήμητρα Κούστα.
Οι δυο τους μέσω social media ανακοίνωσαν επίσημα τη Vission Music με μία κοινή τους φωτογραφία.
Στόχος τους είναι η δημιουργία ενός οργανισμού που θα στεγάζει το συνολικό καλλιτεχνικό όραμα της Βίσση, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Παράλληλα, γνωστοποίησαν ότι σε λίγες ημέρες αναμένεται η κυκλοφορία του πρώτου τραγουδιού της Άννας Βίσση από τη Vission Music.
Ακολουθεί η ανακοίνωση:
«Defining the New Era: Η Άννα Βίσση παρουσιάζει τη Vission Music
Το νέο creative label σε συνεργασία με τη Δήμητρα Κούστα
Η Άννα Βίσση εγκαινιάζει ένα νέο κεφάλαιο στην πορεία της, παρουσιάζοντας τη Vission Music, το creative label που ίδρυσε μαζί με τη Δήμητρα Κούστα, με στόχο τη δημιουργία ενός οργανισμού που θα στεγάζει το συνολικό καλλιτεχνικό της όραμα.
Η Vission Music λειτουργεί ως ένα κεντρικό creative hub για τις παραγωγές, τις κυκλοφορίες και τις διεθνείς συνεργασίες της. Καθορίζοντας τον στρατηγικό σχεδιασμό και την υλοποίηση των μουσικών κυκλοφοριών, των live performances και των οπτικοακουστικών projects, αποτελεί πλέον το σημείο αναφοράς για τα επόμενα εμβληματικά βήματα της “απόλυτης Ελληνίδας star”.
Η αρχή της νέας διαδρομής επισφραγίζεται σε λίγες ημέρες με την κυκλοφορία του πρώτου τραγουδιού της Άννας Βίσση από τη Vission Music, με όλο το νέο οπτικοακουστικό υλικό να συγκεντρώνεται στο επίσημο κανάλι @annavissiofficial στο YouTube.
Vission Music. Beyond Limits».
Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Το φιλόδοξο σχέδιο Βίσση-Κούστα
Από την επόμενη σεζόν, όπως έχουμε ήδη γράψει, η Άννα Βίσση προχωράει σε ένα νέο κεφάλαιο επαγγελματικά, καθώς μετά από 10 χρόνια, αποχωρεί από το Hotel Ερμού και μεταφέρει την έδρα της στο προσεχώς ανακαινισμένο Αθηνών Αρένα, το οποίο αγόρασε ο ισχυρός εφοπλιστής της Danaos και κουμπάρος της, Γιάννης Κούστας έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ.
Μαζί με τη σύζυγο του εφοπλιστή, Δήμητρα Κούστα θα ανακαινίσουν το ιστορικό νυχτερινό κέντρο μέσω της εταιρείας τους D&A.
Παράλληλα, όπως έχουμε γράψει πρώτοι από τις αρχές του Φεβρουαρίου, η Άννα Βίσση αποχωρεί από την Panik Records, αφού ίδρυσε τη δική της δισκογραφική, τη Vission Music, από την οποία θα κυκλοφορεί η νέα δισκογραφία με τα μελλοντικά τραγούδια της.

Θυμίζουμε ότι Άννα Βίσση και Δήμητρα Κούστα έχουν φτιάξει και κοινές εταιρείες παραγωγής μεγάλων εκδηλώσεων, συναυλιών, κ.λπ..
Η εταιρεία Vission Music (προφανώς από το όνομα της Βίσση), έχει μετοχικό κεφάλαιο 18.000 ευρώ και έδρα τα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας του Γιάννη Κούστα στην Ακτή Κονδύλη.
Η εταιρεία με την επωνυμία «SOTEL NAVIGATION S.A.», συμφερόντων Γιάννη Κούστα, κατέβαλε το ποσό και θα έχει το 90% των μετοχών.
Η Άννα Βίσση θα δώσει στην εταιρεία ΕΞΩΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΕΣ για χρονική περίοδο 20 έτη από τη νόμιμη σύστασή της, εισφορά η οποία αποτιμήθηκε από τους λοιπούς εταίρους συνολικά σε 2.000,00 X (100%) ευρώ και αντιστοιχεί σε 200 X (100%) εταιρικά μερίδια ονομαστικής αξίας 10 ευρώ έκαστο. Θα κατέχει το 10% ενώ διαχειρίστρια ορίστηκε η αδερφή της Άννας Βίσση, Νίκη Μπούφη Βίσση.

Σκοπός της εταιρείας θα είναι η παραγωγή και ηχογράφηση μουσικών έργων, οι μουσικές εκδόσεις, η ζωντανή ηχογράφηση, η διοργάνωση και παραγωγή καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, καθώς και η διαχείριση και προώθηση καλλιτεχνών και μουσικού περιεχομένου.
Επίσης, η δισκογραφική παραγωγή, η διανομή μουσικού περιεχομένου σε ψηφιακές πλατφόρμες, η διοργάνωση συναυλιών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών στον χώρο της ψυχαγωγίας, καθώς και η έκδοση εντύπων και ψηφιακού περιεχομένου σχετικού με τη μουσική και το θέαμα.

Σκοπεύει δηλαδή να βγάλει ηλεκτρονικό διαδικτυακό περιοδικό με θέματα μουσικής και ψυχαγωγίας, να εκδίδει βιβλία, περιοδικά για τον ίδιο χώρο, να διαχειρίζεται νυχττερινά κέντρα ή άλλους χώρους ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών κ.λπ..
Φαίνεται, λοιπόν, ότι Άννα Βίσση και Δήμητρα Κούστα ολοκληρώνουν έναν ευρύτερο σχεδιασμό για καθετοποιημένες υπηρεσίες στο χώρο της μουσικής και του θεάματος, με την Ελληνίδα σταρ να βρίσκεται στο επίκεντρο, αλλά και με μια στρατηγική προσέλκυσης κι άλλων καλλιτεχνών που θα μπορούν μέσω των εταιρειών που ιδρύθηκαν, να οργανώνουν εκδηλώσεις, να βγάζουν τα τραγούδια τους κ.λπ..
Διαβάστε επίσης:
Η Άννα Βίσση θέλει να κάνει sold out και το ΟΑΚΑ (video)
Δήμητρα Κούστα-Άννα Βίσση: Με ποιον επιχειρηματία στήνουν το Αθηνών Αρένα (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Παύλος Μαρινάκης: Ο Ντίλιαν είναι καταδικασμένος, οι δίκες γίνονται στα δικαστήρια, όχι στην τηλεόραση ή τη Βουλή
- Τα πλοία της Μαλαισίας θα περνάνε ελεύθερα από το Στενό του Ορμούζ
- H Element Shipmanagement του Άλεξ Λεμονίδη αγόρασε το όγδοο πλοίο της
- Pernod Ricard: Εξετάζει το ενδεχόμενο εξαγοράς της Brown-Forman που παράγει το Jack Daniel’s
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.