ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μία ακόμη μεγάλη βιομηχανική μονάδα στην περιοχή του Βόλου αναστέλλει από σήμερα τη λειτουργία της και θέτει το προσωπικό της σε διαθεσιμότητα για τουλάχιστον ένα μήνα.
Η “Χαλυβουργία Ελλάδος” ενημέρωσε τους 300 περίπου εργαζόμενους της εταιρείας ότι από σήμερα αναστέλλει τη λειτουργία της, λόγω έλλειψης πρώτων υλών και μείωσης των παραγγελιών. Τα 300 άτομα που εργάζονται στην “Χαλυβουργία Ελλάδος”, τόσο στην μονάδα στην Α’ ΒΙΠΕ Βόλου όσο και στο εργοστάσιο-υψικάμινο στην Β’ ΒΙΠΕ Βόλου, εντάσσονται στα μέτρα ενίσχυσης της κυβέρνησης.
Η εταιρεία που ανήκει στην οικογένεια Μάνεση, ανακοίνωσε στο προσωπικό ότι θα καταβληθεί το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου, τα χρήματα που αναλογούν στο δώρο του Πάσχα, αλλά και διατακτική 200 ευρώ.
Η “Χαλυβουργία Ελλάδος” είναι η δεύτερη μεγάλη Χαλυβουργία στην περιοχή του Βόλου που, μετά την “SOVEL”, μηδενίζει την παραγωγική της διαδικασία και θέτει σε διαθεσιμότητα το προσωπικό της.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μπακογιάννης για Βασιλίσσης Όλγας: «Ευτυχώς τα έργα μένουν»
- Στουρνάρας: Το σημαντικότερο άυλο κεφάλαιο της οικονομίας είναι η πολιτική σταθερότητα
- Σουηδία: Σε χαμηλό 4,5 ετών ο δομικός πληθωρισμός – Περιθώριο για αμετάβλητα επιτόκια
- Η Foot Locker εγκαινιάζει στην Ερμού το δεύτερο κατάστημα Reimagined Evolution στην Ελλάδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.