• Business

    Alpha Trust: Διανομή μερίσματος, ΑΜΚ και split μετοχών στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση

    • NewsRoom
    ALPHA TRUST: Συγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο

    Φαίδων Θεόδωρος Ταμβακάκης, συνιδρυτής και αντιπρόεδρος Alpha Trust, λογοτέχνης


    Την έγκριση της διανομής μερίσματος από κέρδη προηγούμενων χρήσεων, της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών και του split μετοχών με αναλογία τρεις νέες για μία παλιά, καλούνται να αποφασίσει η έκτακτη Γενική Συνέλευση της Alpha Trust ΑΕΔΑΚ που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Φεβρουαρίου 2020.

    Η Alpha Trust καλεί τους μετόχους της σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 04 Φεβρουαρίου 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 17.00, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων για τα ακόλουθα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

    1. Έγκριση διανομής μερίσματος από κέρδη προηγουμένων χρήσεων.

    2. Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση αποθεματικών με ανάλογη αύξηση της ονομαστικής αξίας της μετοχής κατά €1,40 ανά μετοχή και ταυτόχρονη αύξηση του αριθμού των μετοχών (split) με αναλογία τρεις νέες μετοχές για μία παλιά και τροποποίηση του άρθρου 5 του Καταστατικού.

    3. Έγκριση προγράμματος δικαιωμάτων προαίρεσης (stock options).

    4. Ορισμός μελών Επιτροπής Ελέγχου.

    5. Έγκριση εκλογής μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου σε αντικατάσταση αποχωρήσαντος.

    6. Διάφορες ανακοινώσεις.

    Σε περίπτωση αναβολής ή ματαίωσης ή μη επίτευξης της απαιτούμενης εκ του νόμου απαρτίας, για το σύνολο ή για ορισμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης, κατά τη συνεδρίαση της 4ης Φεβρουαρίου 2020, οι κ.κ. Μέτοχοι καλούνται σε Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, την 11η Φεβρουαρίου 2020, ημέρα Τρίτη και ώρα 17.00, σε συνεδριακό χώρο επί της οδού Τ.Καβαλιεράτου αρ.7, στην Κηφισιά.



    ΣΧΟΛΙΑ