ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Alpha Bank ανακοίνωσε ότι προχώρησε στη αγορά 701.000 ίδιων μετοχών με μέση τιμής κτήσης 4,048 € ανά μετοχή και συνολικό κόστος συναλλαγής 2.837.804,46 €.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
H ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑ (η ‘Τράπεζα’), σε συνέχεια της από 17.09.2025 ανακοίνωσής της, ενημερώνει ότι, στο Πλαίσιο του Προγράμματος Αγοράς Ιδίων Μετοχών που εγκρίθηκε με την απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της με ημερομηνία 12.6.2025, κατά το διάστημα 26.01.2026 – 27.01.2026, προέβη σε αγορά μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών συνολικά 701.000 ίδιων μετοχών, με μέση τιμή κτήσης 4,0482 € ανά μετοχή και συνολικό κόστος 2.837.804,46 €.
Οι ως άνω αγορές αναλύονται ως ακολούθως:

Kατόπιν των ανωτέρω αγορών, η Τράπεζα ενημερώνει ότι κατέχει συνολικά 38.894.598 ίδιες μετοχές, που αντιπροσωπεύουν το 1,6799% του συνόλου των μετοχών της.
Διαβάστε επίσης:
Χρυσός και ασήμι σε ελεύθερη πτώση – Απώλειες και στις μετοχές
Eurobank: Νέα αγορά μετοχών ύψους 7,4 εκ. ευρώ
CrediaBank: Νέος Γενικός Διευθυντής Χρηματαγορών ο Αθανάσιος Σταθάς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ηλεκτρική 1 στις 4 νέες BMW εντός ΕΕ
- Ιόνια Οδός: Έκλεισαν και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας λόγω κατολίσθησης – Πώς γίνεται η διέλευση των οχημάτων (Βίντεο)
- Νίκος Παπαθανάσης: Στέγη, ανακαινίσεις και νέο πρόγραμμα για ΜμΕ – Στόχος η πλήρης απορρόφηση των πόρων
- Aegean Airlines: Νωρίτερα ξεκινούν φέτος τα δρομολόγια από Κωνσταντινούπολη προς Κρήτη, Σαντορίνη και Μύκονο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.