ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ευρωδικαστήριο για «Pfizergate»: Ήττα της Κομισιόν που μπλόκαρε την πρόσβαση στα μηνύματα της φον ντερ Λάιεν – Τι απάντησε η Επιτροπή
«Πολύ αισιόδοξος» ότι σύντομα η εταιρεία του θα μπορέσει να παραδώσει τις δόσεις του εμβολίου για τις οποίες έχει δεσμευτεί δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της φαρμακοβιομηχανίας Pfizer Αλμπερτ Μπουρλά.
«Είμαι πολύ αισιόδοξος ότι πολύ σύντομα θα είμαστε σε θέση να παραδώσουμε τις δόσεις του εμβολίου που έχουμε υποσχεθεί στον κόσμο», είπε ο Μπουρλά μιλώντας σε ένα πάνελ του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, που φέτος διεξάγεται μέσω τηλεδιάσκεψης.
Προς τα τέλη του δεύτερου τριμήνου του έτους, δεν θα υπάρχει καμία ανησυχία για τον εφοδιασμό εκείνων τους οποίους έχει υποσχεθεί να εφοδιάσει η Pfizer, πρόσθεσε.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Drewry: Μείωση 1% στις τιμές διακίνησης των κοντέινερ – Τα $1.933 έφτασε ο μέσος όρος μεταφοράς
- myBusinessSupport: Άνοιξε η πλατφόρμα για την στήριξη των πληγέντων από τις πυρκαγιές στη Χίο
- F1 – Audi: Εντυπωσιακή αναβάθμιση
- Goldman Sachs (Κάθι Ρούμλερ): Παραιτήθηκε η επικεφαλής νομική σύμβουλος μετά τις αποκαλύψεις για τον «Θείο Τζέφρι» Επστάιν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.